Word KWO member

10 jaar kanaalvissen – Mike Gerrits over zijn leerproces

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Vissen op het kanaal; het moet je maar net liggen. De één houdt van een enorme bak water, de ander van een oneindige rivier maar Mike Gerrits is verslaafd aan het kanaal!

In 2006 ving hij zijn eerste kanaalkarper en sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij de kanalen. Inmiddels zijn we dik tien jaar verder en heeft hij een flinke reeks prachtige karpers weten te strikken. Vissen waar menigeen alleen maar van kan dromen.

Qua visserij is er de laatste jaren veel veranderd. Hoe pak je het tegenwoordig aan? Welk systeem gebruik je? Welke tactiek gebruik je? En welke end-tackle items moet je kopen om succesvol te zijn?

KanaalBAAS Mike Gerrits vertelt ons in dit artikel hoe hij succesvol vist op het kanaal. De brute foto’s die voorbijkomen, zijn hét bewijs dat zijn aanpak keihard werkt! Doe er je voordeel mee.

Als kleine jongen raakte Mike verslingerd aan het kanaal; wij snappen wel waarom!

WAAR ZITTEN DIE KANAALKARPERS TOCH?

Het vinden van de karper valt niet altijd mee. Vooral niet op kanalen die kilometers lang zijn. Wanneer je ze niet kunt vinden (of vangen!), ga je twijfelen. Dat leidt vaak tot zenuwslopende sessies en het plezier zal veelal verloren gaan.

Zomaar ergens gaan zitten of even goed nadenken over je stekkeuze…

Ergens zomaar gaan zitten kan, maar als je het mij vraagt is dit niet de sleutel tot succes. Door de jaren heen leer je waar je goed kunt vissen en waar niet. Leren kan altijd en overal. Dit kost zeker tijd maar het werpt uiteindelijk zijn vruchten af als je goed oplet.

Ik besteed regelmatig tijd aan het water zonder te vissen. Uiteraard neem ik wel een hengeltje mee voor het geval dat!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook