ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

10% korting op je voerboot: Berns Baitboats sluit 2019 af met een knaller!

Favoriet Favoriet
10% korting op je voerboot: Berns Baitboats sluit 2019 af met een knaller!

Ben je nog op zoek naar een mooie bestemming voor je eindejaarsbonus? Kijk dan eens naar de Xplore voerboot van Berns Baitboats! Tot en met 24 december scoor je namelijk 10% korting op de Xplore voerboten en op de diverse voordeelpakketten!


Mega korting

Berns Baitboats vertelt: Berns Baitboats heeft nog één geweldige aanbieding voor 2019. Krijg nu 10% korting op de Xplore baitboats en 10% extra korting boven op de korting van de voordeelpakketten en bespaar tot maar liefst €632!

Mooie bootjes maken, dat kunnen ze wel bij Berns Baitboats!

De Xplore baitboat is in de afgelopen drie jaar uitgegroeid tot een begrip onder de voerboten bij vele karpervissers. Deze voerboot onderscheidt zich van andere voerboten door zijn compacte afmetingen en het lichte gewicht (nog geen vijf kilo inclusief accu!). Daarnaast vindt de productie van begin tot eind in eigen beheer plaats. De boten worden dus volledig met de hand gebouwd! 

Klein, licht en kwalitatief uitstekend in orde!

Ook gebruikt Berns Baitboats alleen kwalitatief hoogwaardige onderdelen. We verkopen dus geen Chinese massaproductie bootjes, alleen maar Nederlands vakmanschap!

Kwaliteit en vakmanschap is waar Berns voor staat, en dat merk je in gebruik!

High Precision GNSS System

Berns Baitboats is een in Nederland gevestigd bedrijf en service staat bij ons hoog in het vaandel. Berns Baitboat heeft de afgelopen jaren veel tijd en energie besteed in het ontwikkelen van de nieuwe ‘game changing’ systemen. Denk bijvoorbeeld aan het Berns High Precision GNSS System en de Berns GNSS autopilot V2. Mede hierdoor loopt Berns Baitboats voorop in de voerboot technieken wereldwijd!

De software van de apparatuur is eenvoudig op je telefoon of tablet af te lezen.

Om 2019 mooi af te sluiten kun je dus een korting scoren tot maar liefst €630.-! Zowel op de Xplore baitboats zelf, als op de voordeelpakketten. Wacht niet te lang met bestellen, want de korting geldt tot en met 24 december.

De voordeelpakketten laten jou nóg meer uit je visserij halen!

Succes met onze voerboten!

Berns Baitboats


Meer informatie over de Xplore Baitboats en de voordeelpakketten? Neem gerust eens een kijkje op de site en volg Berns Baitboats op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl