Word KWO member

100 Members winnen een vette prijs – KWO Mega Winactie 2018

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Dames en heren, zet je schrap voor de aller, aller, ALLERGROOTSTE winactie OOIT! Vandaag is namelijk de KWO Mega Winactie 2018 van start gegaan. Een prijzenfestival met een prijzenpot van maar liefst €11.050! Hoe je mee kunt doen en wat je allemaal kunt winnen lees je hieronder! Tipje van de sluier: in totaal gaan we op 21 februari 100 KWO Members blij maken met een vette prijs!

In deze video van 1 minuut leggen we het uit:


Hoe kun je winnen?

KWO Members

Laten we beginnen met de mensen die al KWO member zijn. Voor deze groep hebben we namelijk goed nieuws: jullie hoeven helemaal niets te doen, je maakt kans op deze 100 prijzen! Als KWO member doe je namelijk automatisch mee met de verloting. Echter; je kunt je kansen ook vergroten!

Echter; je kunt je kansen ook vergroten!

Komend weekend krijg je namelijk een mail van ons die je kunt doorsturen naar je maten die nog geen KWO Member zijn. Als je maten zich aanmelden via de button in de mail, komt jouw naam nog een keer in de pot! Een voorbeeld: als twee maten zich aanmelden via jouw button, dan komt jouw naam drie keer in de pot. De actie loopt van donderdag 1 februari tot en met woensdag 21 februari!

Tussen de prijzen bevinden zich onder andere beetmelders, een voerboot én een bivvy!

Niet-members

Ben je nog geen KWO member, zorg dan dat je dit snel wordt! Zodra jij je hebt aangesloten maak je namelijk kans om één van de toffe prijzen te winnen én kun je beginnen met het uitnodigen van je vrienden, zodat je extra kan maakt op een prijs. Klik op de button hieronder om meteen lid te worden!

Activeer hier je KWO Membership

De prijzenpot

Jullie staan natuurlijk te popelen om te zien wat er te winnen valt, dus we houden jullie niet langer op 😉 Hieronder check je de complete prijzenpot!

  • Navigator Baitboat met led en batterij indicator –  €1.400,-
  • Raptorboats pakket (boot, electromotor, accessoires) – €750,-
  • Trakker Tempest Composite Bivvy + overwrap – €750,-
  • Set van 3 handgebouwde RG karperhengels ‘KWO Special’ – €1.050,-
  • Set van 3x Nash R3 beetmelders + ontvanger – €550,-
  • 2x 50 kilo KWO Special boilies – €1.000,-
  • 2x een midweek vissen op een nieuw water in België van The Carp Specialist – €700,-
  • 3x CC MOORE Tuna pakket – €450,-
  • 88x €50 shoptegoed voor de KWO Webshop – €4.400,-

In totaal gaan we dus 100 Members blij maken met een super toffe prijs! De totale waarde van de winactie is maar liefst:

€11.050!


Hieronder nemen we de prijzenpot met jullie door:

1. Navigator Baitboat met led en batterij indicator

Kaboemmm! Hier zullen de harten van veel karpervissers sneller van gaan kloppen. Althans, die van ons toch zeker! Dat de Navigator een klasseboot is hoeven we jullie niet te vertellen en we zijn dan ook blij dat we er wederom eentje mogen weggeven. Deze spiksplinter nieuwe boot, inclusief led en batterij indicator, heeft een waarde van €1.400,- en kan binnenkort van jou zijn!

Wie weet vaar jij binnenkort je lijnen uit met deze bazige Navigator van Global Fishing!


2. Raptor pakket

Het Raptor pakket bestaat uit een 2 meter fast boot, een 35 lbs 12 volt motor, een waadpak én een quick release boei. In totaal heeft dit pakket een waarde van bijna €750,-. Over de kwaliteit van de Raptor boten kunnen we kort zijn: die is fenomenaal! Met deze gave set kun je meteen naar de waterkant trekken en achter de vissen aan gaan.

Wie weet ga jij binnenkort met deze supertoffe Raptor boot naar de waterkant!


3. Trakker Tempest Composite Bivvy + Overwrap

Ongetwijfeld één van de bekendste merken in de karperscene: Trakker. Met hun kwalitatieve producten maken ze al jarenlang duizenden vissers blij, en daar mogen wij nu ook aan bijdragen! In de prijzenpot zit namelijk een Tempest Composite Bivvy, inclusief overwrap. Deze tent is supersnel op te zetten en daarom zeer geschikt voor de mobiele visser. Dankzij de winterskin kun je echter ook comfortabel en warm blijven bij de langere sessies!

De Composite Bivvy is snel op te zetten…

…dankzij het unieke Trakker mechanisme!


4. Set van drie handgebouwde RG karperhengels

Speciaal voor deze mega winactie mogen we drie handgebouwde ‘KWO-Special’ RG karperhengels weggeven. De 10ft. bij 2,5lbs hengels zijn gebouwd door niemand minder dan Robert Grootenboer van RG-Fish en de set heeft een waarde van €1050,-! Robert heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot expert op het gebied van hengelbouw en de speciale KWO Special hengels zijn gemaakt worden van de allerbeste materialen die er te vinden zijn. Die wil jij toch ook winnen?!


5. Set van 3x Nash R3 beetmelders + ontvanger

Bij een karpergerelateerde winactie horen natuurlijk ook beetmelders. Bij de winactie kun je drie Nash Siren R3 beetmelders winnen, inclusief ontvanger! De R3’s zijn compacte en sterke beetmelders, waardoor ze goed zijn opgewassen tegen een stootje of een hevige regenbui. Op de bovenkant van de beetmelder zitten snagears, die ervoor zorgen dat je hengel niet snel uit je beetmelder wordt getrokken. Verder beschikt de R3 over de mogelijkheid om de gevoeligheid, de toon én het volume aan te passen. Kortom: een prachtige beetmelder die jarenlang al je aanbeten kan doorgeven! Deze set heeft een waarde van €550,- en krijgt op 21 februari een nieuwe eigenaar 😉

Over het design van de R3 is goed nagedacht, waardoor onder andere het gebruiksgemak zeer hoog is!


6. 2x 50 kilo KWO Specials

Een belangrijk onderdeel bij het karpervissen is natuurlijk je aas. Zonder het juiste aas kun je immers geen karpers vangen! Om die reden gaan we twee members blij maken met maar liefst 50 kilo KWO Specials. Dit kwalitatieve aasje is gemaakt in samenwerking met Nashbait baas Gary Bayes en is voorzien van hoge kwaliteit ingrediënten, waaronder bijna 50% rivierkreeftmeel! Met deze bol ben je verzekerd van een hoge instant actie en daarnaast is de bol ook zeer geschikt voor de langere voercampagnes.

Wie weet win jij binnenkort genoeg boilies om er de komende maanden volgas tegenaan te gaan!


7. 2x midweek vissen via The Carp Specialist

Misschien wel het bekendste vakantiebureau in de karperscene is The Carp Specialist. Dit professionele bedrijf, onder leiding van Bas van Klaveren, biedt maar liefst 45 wateren aan in vijf verschillende landen. Tot nu toe waren er twee betaalwateren in België, maar daar komt binnenkort een nieuw water bij. Voor dit nieuwe water mogen wij twee midweek-tickets weggeven! Binnenkort wordt de naam en de locatie van het water bekend gemaakt, uiteraard laten we dit dan ook aan jullie weten! Voorlopig blijft dit nog even mysterieus 🙂

The Carp Specialist heeft een fantastisch gamma aan wateren en heel binnenkort komt er een Belgische bestemming bij!


8. 3x CC MOORE Tuna pakket

Naast de KWO Specials mogen we ook drie aaspakketten van CC MOORE weggeven. Deze aaspakketten zijn in de beroemde ‘Pacific Tuna‘ smaak en bestaan uit 10 kilo boilies, pop-ups, een dip en een baitspray. De totale waarde van dit pakket bedraagt €150,-! Menig karper viel al voor dit aasje, dus wie weet vang jij binnenkort wel jouw targetvis op deze fantastische bol!

Zeker in combinatie met de dip en/of de spray zijn de Pacific Tuna boilies en pop-ups onweerstaanbaar!


9. 88x 50 euro shoptegoed voor de KWO Webshop

We sluiten de prijzenreeks af met een bizarre stapel aan shoptegoed bonnen. Maar liefst 88 members gaan we blij maken met een shoptegoed van €50 die te besteden is in de KWO Webshop. Dat is dus maar liefst €4.400,- aan shoptegoed dat we weggeven! De vetste broeken, t-shirts, hoodies, jassen en ga zo maar door scoor je in de KWO Webshop, en daarnaast hebben we een speciale range voor de vrouwelijke vissers onder ons én voor de kids. Zo weet je dus zeker dat je een kledingstuk gaat vinden dat bij jou past!

Scoor bijvoorbeeld de populaire KWO Passion for Angling Hoodie helemaal gratis dankzij je cadeaubon!

Dat waren ze! €11.050 aan prijzen in totaal. Op woensdag 21 februari zullen we middels een LIVE uitzending op Facebook alle winnaars trekken!


KWO Community – Het membership van nu én de toekomst

Met de KWO Community willen wij jou inspireren, entertainen en je verder helpen in jouw visserij. Met het KWO Membership heb je toegang tot een grote bron aan informatie en entertainment (die elke week verder wordt uitgebreid). Zie het als een karpermagazine, maar dan altijd en overal bereikbaarzonder advertenties, met video’s, films en zonder sluikreclame… Bij ons alleen de échte verhalen en technieken van de meest succesvolle vissers!

Hopelijk is alles duidelijk zo! Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan horen we het graag! Mail ze naar info@karperwereld.nl en je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Tot op de KWO Community!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook