ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer 12 Provincies Challenge

12 Provincies Challenge #3 – Vissen vanuit de vrachtwagen in Noord-Holland – Michiel Pilaar

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 33 MIN

Na de vorige afleveringen in de 12 Provincies Challenge is Michiel aangekomen bij de volgende bestemming: een prachtig watertje in Noord-Holland. Deze provincie staat niet bekend om haar grote karpers, maar dat je er heerlijk kunt vissen in de poldersystemen of op de afgesloten meertjes in een feit. Dit keer is MP op pad met een zeer speciale visser, namelijk: een bekende YouTuber!

MP, Martijn Kuipers en camerabaas Lars van der Zee.

Met de vlam in de (werp)pijp…

Vroeg opstaan, honderden kilometers vlammen, gehakstaven bij een pompstation scoren en de vlam in de pijp… Dat zijn de ingrediënten waar Martijn Kuipers, de bekendste vrachtwagenchauffeur van Nederland, tijdens werktijd mee te maken heeft. Een druk bestaan en daarom geniet hij in zijn vrije tijd extra van zijn grote passie: karpervissen!

Een superdikke wagen waar ik mooi werk mee doe en regelmatig een sessie’tje vissen… Ja, mijn leven is best wel schitterønt!

In zijn vlogs laat Martijn de kijkers meegenieten terwijl hij met zijn vette Scania S520 V8 Special Edition aan het werk is als vrachtwagenchauffeur voor Simon Loos.

Michiel en Martijn hebben al een aantal maanden tof contact en de afspraak om eens samen te gaan vissen stond al een tijdje. MP besloot het te combineren met een bezoekje aan de Noord-Holland, de thuisbasis van deze kilometervreter.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1