ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer 12 Provincies Challenge

12 Provincies Challenge #6 – Vissen vanuit de rolstoel met Marco in ’t Hout

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 22 MIN

Na het avontuur op de Randmeren met David de Vos is het tijd voor de volgende locatie in de 12 Provincies Challenge van Michiel Pilaar. Dit maal gaat MP niet op jacht naar grote karpers en hij bezoekt ook geen bizar water… Nee, maar wat hij wél gaat doen is: op pad met een hele bijzondere visser!

Karpervissen vanuit een rolstoel. Kan dat?

MP gaat namelijk een nachtje vissen met de Drentse visser Marco in ’t Hout. Helaas heeft Marco te maken met een chronische spierziekte die zijn lichaam dusdanig verzwakt heeft dat Marco in een rolstoel zit. Een enorm lastige situatie en als je dan karpervissen als hobby hebt… Dan is het strijden om dit in goede banen te leiden.

In de video zit dan ook een dubbele boodschap verstopt

In de video zit ook een stukje van Pilaar z’n aanpak verwerkt.

Gelukkig zit strijden in het bloed van deze baas en is hij bijna altijd positief gestemd. In de video zit dan ook een dubbele boodschap verstopt, want we worden hard met de neus op de feiten gedrukt dat een gezond lichaam niet zo vanzelfsprekend is.

Happy faces!

Kortom; het is een iets andere video dan normaal en we kunnen alvast verklappen dat er géén 20kg bak op de kant komt. Wat je wel gaat zien is een portret van een geweldige visser en een fantastisch mens. Veel kijkplezier met de video bovenaan de update!

Volg Marco ook op Instagram, klik hier!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1