20% korting tijdens de SNERTDAGEN bij De Tacklebox

Favoriet Favoriet
20% korting tijdens de SNERTDAGEN bij De Tacklebox

Whoop, whoop! De traditionele Snertdagen van De Tacklebox komen er weer aan! Zet de datums alvast in je agenda want je wilt ze echt niet missen! Snert, gezelligheid en dikke kortingen in één weekend. Scoor 20% korting op hun gehele assortiment op 26 en 27 oktober in de winkel en online zelfs 4 dagen van 26 tot en met 29 oktober.

Het Team van De Tacklebox staat het komende weekend voor je klaar en helpen je graag aan het juiste materiaal. Met ruim 100 topmerken in het assortiment is dit jouw kans om met een dikke korting de beste producten te kopen van bijvoorbeeld Aqua, Fox, Trakker, Nash, Korda, JAG, Sportex, Navitas, Solar en nog vele andere merken onder het genot van een heerlijke verse kop snert.

Surf naar de vernieuwde webshop van De Tacklebox en scoor jouw najaarsorder met een dikke korting.

Let op: de korting is ook online geldig!

Op vrijdag 26 oktober en zaterdag 27 oktober kun je de winkel aan de Linthorsthomanweg 19 in Beilen bezoeken voor de snertdagen, maar je kunt ook online profiteren van de korting op www.detacklebox.nl! Hier is de korting zelfs 4 dagen geldig, van 26 tot en met 29 oktober. Zorg dus dat je je herfstbestelling dit weekend plaatst!

Klik HIER om naar de webshop te gaan!

Inmiddels heeft De Tacklebox meer dan 5000 producten die uit voorraad leverbaar zijn en tijdens het snertweekend zullen ze bijna allemaal in de aanbieding zijn! De mannen van DTB zien je graag in winkel voor een kop snert of jouw bestelling online verschijnen, dan zorgen ze dat alles zo snel mogelijk bij je thuis is.

Scoor bijvoorbeeld de vlijmscherpe Kamakura haken met 20% korting!


Wil je het hele assortiment op je gemak bekijken? Surf dan naar www.detacklebox.nl en vul je winkelmandje alvast voor het komende weekend. Check ook de Facebookpagina en de Instagram van De Tacklebox om op de hoogte te blijven van alle toffe acties en het laatste nieuws!

Klik HIER om naar de webshop te gaan!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl