ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer 24 uur met

24 uur met Gio Lenglez – Belgische bakken #1

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 33 MIN

De naam Gio Lenglez zal bij veel Nederlandse KWO-ers misschien niet meteen een belletje doen rinkelen. Onder de Belgische vissers zullen er echter weinigen zijn die Gio niet kennen. De afgelopen jaren heeft hij namelijk een ongekend aantal hele grote karpers gevangen en het aantal 30kg+ vissen dat hij wist te strikken is inmiddels niet meer op één hand te tellen. 

Ook de Nederlandse ‘The Black Mirror’ gleed over het netkoord van deze big fish hunter.

Undercover visserij

Als Gio ergens van gecharmeerd is, dan is het wel van de ‘undercover visserij’. Je hoort of ziet hem niet totdat zijn target op de mat ligt. Zijn doel is: de dikste vissen van het water vangen en dat in zo min mogelijk tijd! Als ondernemer in het snoeien en neerhalen van bomen zijn de vrije dagen schaars en vandaar dat Gio véél energie steekt in de voorbereiding.

Een 19,7kg spiegel die voorbij komt in de video die je hieronder kunt gaan bekijken!

Hoe deze geslepen visser zijn sessies voorbereidt en wat voor aas en rigs hij graag gebruikt legt hij allemaal uit in de twee video’s die Michiel met hem maakte. Vorig najaar viste MP drie sessies met Gio; eenmaal twee nachten in oktober en nog twee losse nachtjes in november. Die sessies verliepen zeker niet rustig; het was hard werken en de resultaten waren #EXTREEM

Compleet NDK na een nacht waarbij pas om 4.30 uur voor het eerst de slaapzak werd bezocht…

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook