Word KWO member

24 uur met Ian Thiels – Rivier en kanaalvisserij met de Belgische meester!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 20 MIN

Piel, wanneer ga je weer met Ian Thiels op vistrip?

…die vraag komt zowat wekelijks binnen op de KWO Redactie. Niet zo gek want de vorige video’s van deze Belgische kanaalliefhebber zijn extreem goed bekeken. Niet zo gek want Ian is een rasvisser die zo vaak als mogelijk langs de waterkant zit. Althans, dat was tijdens de vorige opnames het geval! Nu zijn de kaarten echter anders geschud, er is namelijk enorm veel veranderd in het leven van deze ‘groot wild jager’…

Zelfs Cupido is het leven van Thielske binnengedrongen!

Zo schreef hij zijn boiliefirma in 2018 officieel in bij de Belgische KVK, hij verhuisde én hij ontmoette de vrouw van zijn leven. Tussendoor wist hij ook weer flink wat brute Belgische kanaalvissen van XXL formaat te strikken. Kortom; redenen genoeg dus om opnieuw met hem af te spreken!

Een vijftiger uit december vorig jaar… Geen slechte manier om je visjaar mee af te sluiten 😉

Loods aan de rivier

We stuurden onze eigen Pilaar opnieuw bij Thiels langs en wel op het moment dat hij net in z’n bedrijfsloods was getrokken. De bollenfabriek is gelegen op steenworp afstand van het riviertje ‘De Schelde’. Een snelstromend waterstelsel wat in verbinding staat met de Noordzee. Hierdoor is er zelfs sprake van eb en vloed en wemelt het er van de krabben. Al met al een serieuze uitdaging!

De Schelde, een lastig riviertje vlakbij de bedrijfshal van Ian. Een uitdaging van formaat!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook