ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

24 uur met Mario Gijbels – De Mohikaan, najaarstips & de Choquita boilie

Favoriet Favoriet
24 uur met Mario Gijbels – De Mohikaan, najaarstips & de Choquita boilie

Als er iemand is waar we veel respect voor hebben, dan is het wel de Belgische topvisser en ondernemer Mario Gijbels. Een zeer bescheiden persoon die over een indrukwekkend palmares aan grote vissen beschikt. Zo ving hij een paar maanden geleden de grootste karper van de Benelux: De Mohikaan. Een goede reden voor onze eigen Michiel om een 24 uurs sessie met Mario te maken!

De sessie stond mede in het teken van de lancering van de Choquita boilie.

Pilaar zocht Gijbels op aan de oevers van het Kelchterhoef in België, het water van De Mohikaan én Jumper. Laatst genoemde vis is een dikke 30+ schub en dat is dan ook het huidige target van Mario. Het plan voorafgaand aan deze sessie; proberen deze vis te strikken voor de camera van Michiel…

Heeeel even dacht Mario dat hij Jumper te pakken had, maar het bleek een andere grote schub: alsnog goed voor 25kg!

Tijdens de gezellige sessie deelt Mario nuttige najaarstips, vertelt hij over de vangst van De Mohikaan en krijgen we een kijkje in de keuken bij Dream Baits. Immers: de nieuwe Choquita boilie is een bolletje waar Mario meer dan trots op is. Nieuwsgierig geworden? Check dan de video:

Winactie op Facebook

Overigens loopt er nu een winactie op Facebook. Deel deze Choquita video op je eigen tijdlijn en volg de Dream Baits page om kans te maken op 1 van de 3 pakketten van ?150,- per stuk!

Back she goes…

Voor meer informatie over de Choquita en al het Dream Baits nieuws volg je deze aasfirma op Facebook en Instagram. Ook Mario deelt veel moois op Facebook in Insta, dus ook hij is het volgen meer dan waard.

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl