ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

24 uur met Ricardo Koster van Avid Carp

Favoriet Favoriet
24 uur met Ricardo Koster van Avid Carp

Begin december viste onze eigen Michiel Pilaar een nachtje mee met Ricardo Koster van de grote Engelse firma Avid Carp. De afgelopen jaren timmert Avid ook in Nederland en België flink aan de weg en in deze video bekijken Ricardo en MP vier interessante nieuwe producten.

Een ijskoude decembervangst van Ricardo op De Koperen Plas.

Er werd gevist op De Koperen Plas en de 4 producten die in de video voorbij kwamen zijn: de Amplify rods (Michiel gooide er zo’n 200 meter mee), de nieuwe rodpods van Avid, een toffe bivvy tafel en de nieuwe Screenhouse 4d met skull cap.

Een sfeervol stekje aan op één van de grotere Nederlandse betaalwateren.

Of het de mannen lukt om een vis te vangen in deze ijskoude omstandigheden kunnen jullie zien in onderstaande video:

Winactie

Wil jij deze bazige Screenhouse 4D tent met Peaked skull cap WINNEN? Deze veelzijdige bivvy met luifel heeft een winkelwaarde van €550,- en om kans te maken op deze vette prijs moet je het volgende doen:

Stap 1: Like deze video op de Karperwereld Online Facebookpagina
Stap 2: Deel hem op je eigen Facebookpage
Stap 3: Deel in de comments (op Facebook) hoe ver Michiel gooit met de Amplify hengels. Het antwoord kun je terugvinden in de lange video!

Succes! Over een weekje maken we de winnaar bekend!

Wie weet is deze tent binnenkort van jou!

Voor meer informatie volg je Avid Carp op Facebook, Instagram en YouTube. Benieuwd naar de avonturen van Ricardo? Volg hem dan op Instagram!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl