24 uur met Roelof Schut – Kanaalvissen in Noord-Nederland

Favoriet Favoriet
24 uur met Roelof Schut – Kanaalvissen in Noord-Nederland

De Benelux ligt er BOMVOL mee: kanalen! Honderden kilometers kanaal liggen er op jullie te wachten in Nederland en België. Ondanks deze oneindige bron van visstekken kiezen veel karpervissers voor afgesloten wateren. 

Eeuwig zonde, kanaalvissen is het mooiste dat er is!

Aldus Roelof Schut. Deze bevlogen visser is werkelijk verslingerd aan het bevissen van kanalen en dat was voor onze eigen Michiel Pilaar een goede reden om mee te gaan met deze Fox consultant.

Door de jaren heen wist Roelof veel mooie karpers uit de kanalen in het Noorden des lands te toveren.

Het doel van dit etmaal vissen: een gezellig nachtje spenderen op een kanaal in Drenthe en gaandeweg de sessie wat nuttige tips bij deze rasvisser lospeuteren… Let’s go!


Nieuwsgierig geworden naar Roelof en zijn visserij? Volg hem dan op Instagram en Facebook. Op de Fox Facebookpage heeft Schut regelmatig een kijkje in zijn vissersleven gegeven middels een livestream. Voor meer informatie over Fox en hun producten check je de website, like ook de Facebookpagina en volg de Instagram page voor het laatste nieuws!

“Ga gewoon, bevis ze nou! De kanalen zijn machtig mooi!”

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl