3 beurzen tegelijkertijd in Dortmund: FISCH & ANGEL, WILD FOOD FESTIVAL en JAGD & HUND

Favoriet Favoriet
3 beurzen tegelijkertijd in Dortmund: FISCH & ANGEL, WILD FOOD FESTIVAL en JAGD & HUND

Van 29 januari t/m 3 februari 2019 wordt voor de zesde keer de FISCH & ANGEL beurs gehouden in de Messe Wesfalenhallen in het Duitse Dortmund. Dit gigantische evenement wordt gelijktijdig georganiseerd met Europa’s grootste jachtbeurs: JAGD & HUND (80.000 bezoekers). Daarnaast wordt er dit jaar voor het eerst een nieuwe beurs georganiseerd: WILD FOOD FESTIVAL.


Fisch & Angel 2019

Demonstraties, lezingen, tips van deskundigen en een enorme aanbod aan visuitrusting, -apparaten en -kleding: FISCH & ANGEL 2019 behoort tot een absolute must voor alle hengelsportliefhebbers! Op alle zes de beursdagen vind je alle informatie over de roof-, vlieg-, zoetwater- en zeevisserij.

Kruip aan tafel bij de diverse praktijkspecialisten en leer alles over een bepaalde tak van de roof-, vlieg-, zoetwater- en zeevisserij.

Daarnaast houden de praktijkspecialisten interessante en onderhoudende lezingen over specifieke thema’s over het alle takken van de hengelsport met speciale technieken en geven ze waardevolle reistips voor het perfecte hengelgebied. Sommige deskundigen bieden bovendien ook gedetailleerdere workshops aan.

" Fisch & Angel 2019 behoort tot een absolute must voor alle hengelsportliefhebbers! "

Van de meest hightec materialen tot aan het oudste gerei: je vindt het op de Fisch & Angel beurs!

Opvallend tijdens de beursdagen zijn de vele deskundigen die paraat staan om al jouw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om karpervisserij, het roofvissen, zeevissen of vliegvissen: in iedere sportvisserij tak zijn standjes, bedrijven en echte cracks present om jou verder te helpen in je visserij.

De roofvisser kan zijn hart ophalen tijdens de vele lezingen en op de diverse stands op roofvisgebied.

Online ticketverkoop

Is je interesse gewekt en wil je op één van de beursdagen de Messe Wesfalenhallen bezoeken? Bestel je entreebewijs dan uiterst eenvoudig online. Na de betaling kun je de ticket vervolgens uitprinten en bij de ingang van de beurs laten zien. Veel plezier!

Klik hier om je tickets te bestellen!


NIEUW: WILD FOOD FESTIVAL

Zoals jullie in de intro al lazen zijn er volgend weekend nog twee beurzen. Allereerst: JAGD & HUND, maar daar zoomen we niet op in in deze update. Wel willen we de derde beurs in de Messehallen aanstippen. Voor het eerst wordt namelijk het WILD FOOD FESTIVAL georganiseerd.

Van 29 januari to 3 februari kun je op dit nieuwe festival ALLES bekijken (en proeven) op het gebied van eten uit de wilde keuken. Jagen en het klaarmaken van geschoten wild is razend populair in Duitsland en de Westfalenhalle zal dan ook lekker gaan ruiken 🙂

Van kookgerei tot grills en van kookboeken tot culinaire workshops: de liefhebbers van lekker eten gaan zeker aan hun trekken komen. Met bekende namen als Johann Lafer, Lisa Angermann en Michael Keller achter de fornuizen zal er zeker weten lekker gekookt gaan worden!

Alles op het gebied van wild omtoveren tot een ‘wilde maaltijd’ kun je volgend weekend terugvinden in Dortmund.

Bezoek het Wild Food Festival voor slechts €5,-. Koop HIER je tickets!


Het mag dus duidelijk zijn dat je als hengelsporter beslist de de FISCH & ANGEL beurs in Dortmund moet bezoeken! Meer info over de beurs check je op de website en Facebookpagina. En als je dan toch in het mooie hallencomplex bent, stap dan even binnen op het Wild Food Festival 😉

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl