ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

30% korting op KWO Specials – Najaarsactie in de KWO Shop!

Favoriet Favoriet
30% korting op KWO Specials – Najaarsactie in de KWO Shop!

Het najaar is op komst, dus dit is hét moment om gas te geven! Om de herfstperiode extra voordelig te beginnen krijg je alleen dit weekend 30% korting op ALLE KWO Squid Specials. Haal je favoriete boilies, pop-ups, hard hookbaits en natuurlijk de ‘saus’ nu extra voordelig in huis!


Korting tot ruim 30%

Het najaar is één van de beste periodes om (zware) karpers te vangen. Doordat de watertemperatuur daalt gaan de vissen zich klaarmaken voor de winter en beginnen ze extra veel te azen. Met een goede voercampagne kun jij hier volop van profiteren en de vissen misschien wel op hun topgewicht vangen!

Dit is hét moment om een goede voercampagne op te starten!

Op alle boilies, pop-ups, hard hookbaits en liquids scoor je 30% korting, maar je voordeel kan nog verder oplopen met de Package Deals!

Nog meer voordeel? Kies dan één van de Package Deals!

Package Deals

Er zijn drie verschillende Package Deals te verkrijgen, waarbij je korting oploopt tot ruim 30%! Bekijk hieronder de verschillende deals en kies degene die het beste past bij jouw visserij.

#1 Bait Package XXL

De Bait Package XXL is veruit de meest populaire deal uit de KWO Shop en dat is niet voor niets. Met 15 kilo boilies, een potje pop-ups, bijpassende hard hookbaits én een booster zit je namelijk altijd goed! Naast de 15mm, 20mm en 24mm varianten is deze deal ook in een mix van 15, 20 en 24mm te verkrijgen. Check ‘m nu in de shop!

Extra veel boilies = extra veel voordeel!

#2 Bait Package Mixed

Boilies mengen is een succesvolle tactiek om meer karpers te strikken, dus daarom hebben we de Bait Package Mixed in het leven geroepen. Met een zak 15mm en een zak 20mm boilies kun je vrijwel overal uit de voeten! Daarnaast bevat dit pakket pop-ups, hard hookbaits in twee formaten én een booster. Klik HIER om ‘m te bekijken!

Door verschillende diameters met elkaar te mengen zorg je ervoor dat je aas natuurlijk oogt en kun je meer vissen over de streep trekken!

#3 Bait Package 5 kilo

Vis je op een kleiner water waar je minder snel grote hoeveelheden voert? Dan kan de Bait Package 5KG interessant zijn voor jou. Dit pakket bevat 5 kilo boilies in 15mm OF 20mm, bijpassende pop-ups, hard hookbaits en de booster om je aas nóg aantrekkelijker te maken. Check ‘m HIER in de shop!

Klein, maar zeer compleet: de Bait Package 5KG deal!

Meer info over de KWO Squid Specials boilies kun je vinden in deze video. Een overzicht van alle producten vind je in de KWO Shop!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl