ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

4 karperfilmpjes die je gegarandeerd naar de waterkant jagen!

Favoriet Favoriet
4 karperfilmpjes die je gegarandeerd naar de waterkant jagen!

Werp één blik naar buiten en je zal tot de conclusie komen dat het najaar met de dag dichterbij komt. Morgen en overmorgen liggen de temperaturen voor het eerst weer onder de 20 graden en een bak aan regen gaat de karpers ongetwijfeld aan het azen zetten.

Het wordt visweer! Ga jij naar de waterkant, of blijf je liever schuilen achter de geraniums?

Mocht je nog twijfelen om dit weekend naar de waterkant gaan… dan vermaken wij je hieronder met 4 toffe karpervideo’s die je ongetwijfeld wél naar de waterkant jagen! Zo check je o.a. movies van Ruben Pels, Samir Arebi en Mike Thille. 

Veel kijkplezier!


‘Big Mountain Carp’ – Topvideo van Samir Arebi

Iemand die ons altijd weet te vermaken met een toffe video is de Engelse Samir Arebi van Nash. Normaliter jaagt hij samen met zijn vriendin Claire, wellicht ken je haar van Instagram, op de meest gave en grote karpers in het buitenland, maar dit keer ging het anders! In de agenda werden 9 dagen vastgelegd om met vismaat Laurian de meest grote karpers uit de Franse bergmeren te gaan vangen.

Samen met vismaat Laurian Tarris werd dit het…

…strijddecor voor 9 dagen. Je kunt je slechtere plekken voorstellen! 😉

Het zuidwesten van Frankrijk werd ingevoerd op de navigatie en vol goede moed vertrokken de twee richting het eerste bergmeer. Die goede moed was niet voor niets, want uiteindelijk vingen de heren een prachtige serie karpers. Uiteraard draaide Samir een toffe video in elkaar die je hieronder bekijkt:


Karpervissen in Hartje Amsterdam met Ruben Pels – Deel 2

Als je denkt aan Amsterdam, dan denk je wellicht aan de vele bezienswaardigheden, toeristen, coffeeshops en meer. Waar je in eerste instantie misschien niet aan denkt is het vissen op karper in de grachten. Ruben Pels dacht hier wél over na en na flink wat voorwerk viste hij een aantal sessies tussen de rondvaartboten.

De grachten zijn niet alleen het leefgebied van karpers, want ook deze jongens ‘zwemmen’ er in overvloed…

Dat de Amsterdamse grachten veel verborgen schatten huisvesten bleek maar weer. Naast karper ving Ruben namelijk een niet alledaagse bezoeker op zijn hengels. Wat dat is check je hieronder!


Must See: Solotour door Frankrijk – Lesley Adamzek

4 minuten… dat kost het jou om deze video te bekijken. En reken maar dat je er geen spijt van gaat hebben!  😉  Lesley Adamzek is namelijk weer op pad geweest in het Franse land. Dit keer voor maar liefst 4 volle weken en dat volledig in z’n uppie! Tijdens deze reis (van dik 6000 kilometer) belandde Les op diverse prachtige wateren en her en der gingen de rigs te water…

Eén van de vele meren die door Lesley werd bezocht tijdens zijn solotrip.

Kaboemmm! Met vangsten als deze is alle moeite snel vergeten!

Niet overal werd succes geboekt, maar dat maakt het uiteraard nog mooier als het wél lukte! In onderstaande video zien jullie een aantal fragmenten uit de lange reis van Lesley. Vooraf willen we wel even aangeven dat het verstandig is om een keukenrol erbij te pakken: er komen namelijk twee bakken voorbij waarvan je gegarandeerd gaat kwijlen! Veel kijkplezier!


Met deze 5 tips vang jij grotere karpers!

Grote karpers vangen; wie wil dat nou niet? De bekende, Engelse en door Fox gesponsorde visser Ian Chillcott jaagt al decennia lang op grote karpers en weet inmiddels aardig hoe het moet. In onderstaande video geeft hij dan ook 5 nuttige tips die de kans op een grote karper flink verhogen!


Bonus: On The Move #3 – Mike Thille & friends – Trailer

Whoop, whoop! Hij staat LIVE, de nieuwe XXL video van MIKE THILLE! Check On The Move #3 nu op de KWO Community met veel mooie vissen, humor, autopech en baasachtige dronebeelden! Check ‘em in de KWO App of op de site, klik hierrr. Ben je nog geen KWO Member? Regel het dan nu vanaf €4,95 per maand via deze link!


Dit was hem weer! Hopelijk hebben jullie genoeg motivatie gevonden om weer lekker naar de waterkant te gaan. Heb je zelf een leuke video gemaakt? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar info@karperwereld.nl. Wie weet zie jij jouw video binnenkort wel terug in een update op KWO!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl