ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

4 manieren om KWO films op je TV te bekijken

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

De afgelopen weken hebben we veel vragen binnen gekregen omtrent het bekijken van de KWO Community video’s en films op platformen zoals Google Chromecast, Apple TV en bijvoorbeeld Smart TV op je televisie. Want zeg nou zelf: wat is er nou relaxter dan tijdens deze koude dagen lekker op de bank de Community op je TV te checken? In deze update bespreken we alle opties en sluiten we af met een aantal kijktips  😉

smart-tv-kerstboom

Films en video kijken op je TV, altijd beter dan op een klein schermpje!


De Community kijken via HDMI

Laten we beginnen met één van de makkelijkste opties om de Community op je TV te bekijken, namelijk via een zogenaamde de High-Definition Multimedia Interface (HDMI) aansluiting. Het enigste wat je hiervoor nodig hebt is een televisie met een HDMI aansluiting, een HDMI kabel en een laptop of PC.

macbook-hdmi-aansluiting

Sluit je laptop of PC aan op de TV…

hdmi-kabel

…met een HDMI kabel.

Om te beginnen met kijken sluit je je device eenvoudig aan op de TV met de HDMI kabel en selecteer je op je TV één van de toegankelijke HDMI kanalen. En voilà: je zal nu zien dat je laptop of PC in eens een héél groot scherm heeft en je via de TV alles goed kunt bekijken!


Smart TV

Een andere simpele methode is het bekijken via het zogenaamde ‘Smart TV’. Een Smart TV is een TV die verbonden kan worden met je thuisnetwerk en waarbij je onder andere toegang hebt tot het internet met je TV. Je kunt simpelweg dus gewoon via de internetfunctie naar de KWO Community gaan en de gewenste films, video’s, how-to’s, enz bekijken! Hoe chill is dat? Tegenwoordig zijn vele TV’s uitgerust met een zognaamde ‘Smart TV’ functie dus grote kans dat jouw kijkbuis er ook een heeft!

smart-tv-afstandsbediening

Tegenwoordig zijn vele TV’s uitgerust met een zogenaamde ‘Smart TV’ functie…

smart-tv-internet-1

…dus grote kans dat jouw TV er ook een heeft!


Google Chromecast

Het gros van de vragen die we op de redactie binnen kregen gingen over het gebruik van Google Chromecast in combinatie met de KWO Community. Voor degene die er nog nooit van hebben gehoord volgt hieronder een korte uitleg over wat Chromecast precies inhoudt:

google-chromecast-1

Google Chromecast? Ja zekerrr, zelfs dat is mogelijk!

De Chromecast van Google is als het ware een soort HDMI-dongel die je in de HDMI-poort op je TV aansluit. Het apparaatje lijkt een beetje op een soort USB-stick, ook qua grootte. Met de Chromecast kun je naar jouw TV o.a. muziek en films streamen, maar ook surfen op het web! De Chromecast heeft geen afstandsbediening of iets dergelijks, maar wordt bediend door middel van een app op je smartphone of tablet.

Via de webbrowser kun je dus ook surfen naar de KWO Community, inloggen en vervolgens daar alle films, video’s, how-to’s, etc bekijken. Hoe relaxt is dat?

google-chromecast-2

De Chromecast moet worden aangesloten op de HDMI uitgang van je TV.


Apple TV

Velen van jullie zullen er vast wel eens van gehoord hebben: Apple TV. Dit is een media-apparaat in de vorm van een klein kastje wat je bij je TV plaatst en aansluit via een HDMI-kabel. Verder sluit je het kastje aan op het internet (draadloos of met een kabel, beide is mogelijk). Om de KWO Community te bekijken op je TV is een iPhone of iPad wél vereist! Via een App op je iPhone of iPad (Mirroring) kun je namelijk je beeld streamen naar de Apple TV. Deze laat het vervolgens in het groot zien op de TV.

apple-tv-aansluitingen

De Apple TV dient aangesloten te worden op het internet en op de TV via een HDMI-kabel

smart-tv-community-frontpage

En voila: vele uren aan kijkplzeier op de Community!


Uren kijkplezier op de KWO Community

Inmiddels zijn we een jaar onderweg met de Community en staan er tientallen video’s in het archief. Van kortere (en leerzame) Tips & Tricks tot complete movies zoals de Turkije film. Scroll dan ook eens door de database want wie weet heb je er eentje gemist! Daarnaast zijn sommige video’s het vaker bekijken meer dan waard. Hieronder een aantal suggesties, immers: tijdens deze donkere dagen voor kerst is er niets zo lekker als met een zak chips op de bank lekker TV kijken  😉

Heb je nog geen toegang tot de films? Meld je dan snel aan als KWO Member, KLIK HIER! 😉

Neem als voorbeeld de Balkan film: minuten genieten van een TOP avontuur!

Neem als voorbeeld de Balkan film: geniet onderuitgezakt op de bank van dit TOP avontuur! (Klik op de foto om hem te bekijken)


Veel kijkplezier! – Team KWO

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook