1000+ PREMIUM UPDATES STAAN VOOR JE KLAAR! KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

5 Tips om succesvol te zijn op nieuw water – Bart Uijttenboogaart

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Artikelen, Tactiek

We kennen het allemaal wel… Je raakt uitgekeken op het water waar je al jaren aan het vissen bent, want je hebt of het hele bestand al gevangen of je stek is WEER bezet. Tijd dus om op zoek te gaan naar nieuw water. Maarrrr hoe pak je dit dan aan? Waar begin je mee? Wat is de beste strategie? Zo zijn er nog wel meer vragen. Om jullie een beetje op weg te helpen geeft Bart Uijttenboogaart vijf tips om succesvol te zijn op nieuw water. 


Bart Uijttenboogaart vertelt: Het aantal karpervissers in zowel Nederland als Frankrijk lijkt alsmaar te groeien, op het eerste gezicht natuurlijk niet gek want onze hobby is fantastisch! Voor de winkeliers, aasaanbieders en andere karpergerelateerde firma’s natuurlijk ontzettend goed nieuws.

Echter leidt dit voor ons als visser regelmatig tot frustratie wanneer we op een beoogde (en soms aangevoerde) stek aankomen en deze bezet blijkt door één van de collega-hobbyisten. Als gevolg hiervan zijn we meer dan ooit op zoek naar nieuwe gronden (Keep Searching uit het woordenboek van MH), maar hoe ga je om met nieuw water? Waar begin je? En hoe zorg je dat je succesvol gaat zijn op onbekend terrein?

Eenmaal aangekomen op nieuw water, en nu?

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook