Word KWO member

8 KWO Community updates uit Maart

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Check hieronder enkele updates die in de afgelopen periode op de KWO Community zijn verschenen. Het is een mooie mix van video’s en artikelen en van avontuur en techniek. We helpen je graag verder in de visserij op de KWO Community, maar delen ook graag de avonturen en passie van onszelf en van andere succesvolle vissers. Veel plezier bij het kijken van deze updates!


Pilaar & Hofman – 2017: The Kick Off

Vrijdag 3 maart 2017… Ik (Michiel) zat met MH op Skype, hij in Scheveningen, ik in Zeeland. Buiten scheen de zon, de mailbox bleek verrassend leeg en met prima vooruitzichten in Zuidoost Frankrijk kwam het gesprek al snel op de eerste Franse trip…

Bekijk de video


Welk loodsysteem en gewicht kun je het beste gebruiken?

Een interessante vraag die we van Nick ontvingen en waar ook wij ons hoofd wel eens over breken langs de waterkant. Wij vroegen het aan onze eigen Mark en in de korte video hieronder deelt hij zijn visie over dit vraagstuk. Lees onder deze video nog de belangrijkste speerpunten na.

Bekijk de video


De jeugd van tegenwoordig – Geert Ooms

Iemand die al sinds de start van de Community hoog bij de redactie op het ‘verlanglijstje’ stond is de rasvisser Geert Ooms. Gelukkig kunnen we melden dat Geert dit jaar 3 bijdrages zal leveren aan de KWO Community. Deze artikelen zullen ieder een eigen karakter hebben en we starten met een stuk over een succesvolle social die Geert aan het einde van de winter viste met twee jeugdige fanatiekelingen…

Lees het artikel


Vang dit voorjaar meer karpers – Deel 1 – Zoek de holding!

Het voorjaar is onder water nog wat verder weg dan boven water. Toch zijn er diverse karpervissers die vanaf eind februari tot nu (half maart) al een aantal mooie vangsten hebben weten te boeken. Navraag bij deze vissers leert dat vooral de juiste stek én subtiele manier van vissen de sleutels tot succes waren!

Lees het artikel


Pecky’s Blog – Ein-de-lijk vis!

Eindelijk is de winter voorbij en kan ik stoppen met excuses maken over waarom ik niks vang. Ja, je hoort het goed! Ik heb eindelijk wat gevangen dit jaar en wel op het super taaie Bayeswater waar al 5 maanden niks was gevangen. Lees mijn avonturen van de laatste 4 weken in deze hagelnieuwe blog!

Lees de blog


Als dame tussen de mannen: Riviervissen met Mandy Zupansic

Voor de KWO Community zocht Michiel Pilaar haar op aan de waterkant. Samen visten zij een nacht op de machtige rivier De Maas. De sessie vond eind oktober 2016 plaats en verliep zeer voorspoedig.

Lees het artikel

Bekijk de video


Operation Freedom – Part 3 – Alex Norgate

Na twee zeer gesmaakte edities van Operation Freedom schotelt Alex Norgate ons in dit derde deel weer een mooi nieuw avontuur voor. Alex heeft de bergmeren achter zich gelaten om zijn slag te gaan slaan op de Franse rivieren. Een reis van 1000km wordt gestart met prachtige ‘breaks’ langs idyllische plekken en stekken. Geniet mee van zijn waanzinnige fotografie en mooie manier van schrijven!

Lees het artikel


Nog geen toegang? Klik dan op de button hieronder om je aan te melden!

Aanmelden

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook