ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

8ft en 10ft in één?! De nieuwe Explorer hengels van Fox

Favoriet Favoriet
8ft en 10ft in één?! De nieuwe Explorer hengels van Fox

Het houdt maar niet op bij Fox de laatste tijd! Wie denkt dat ze stilzitten in Engeland heeft het absoluut mis, want de nieuwe Explorer hengels zijn niet alleen multifunctioneel, ze zijn zelfs revolutionair te noemen!

Gemaakt om aangepast te kunnen worden naar jouw visserij!

Voordat je het artikel gaat lezen kun je hieronder alvast een video bekijken van de nieuwe Explorer hengels!


De mannen van Fox vertellen: Dat de hedendaagse karpervisser graag met compact materiaal op pad gaat, daar waren we ons al een tijdje van bewust. Maar dat compact materiaal niet in elke situatie optimaal ingezet kan worden, dat heeft ons aan het denken gezet. Hoe handig zou het zijn om een hengel op de markt te brengen die in verschillende lengtes gebruikt kan worden?!

De nieuwe Explorer hengels zijn functioneel en mooi afgewerkt!

De nieuwe Explorer hengel is ontworpen om in haast alle mogelijke scenario’s goed tot zijn recht te komen. Of je nou aan het struinen bent tussen dichte begroeiing, of vanuit de boot moet drillen: deze hengel komt overal tot zijn recht! Daarnaast vinden we het natuurlijk ook belangrijk dat de hengel er goed uitziet én genoeg body heeft om kracht te kunnen leveren wanneer de situatie daarom vraagt.

Met de drileigenschappen van deze hengels zit het wel goed!

Dubbele functie voor de prijs van één

Met de nieuwe Explorer hengel komt Fox met een super gave innovatie die ervoor kan zorgen dat jij geen behoefte meer hebt aan meerdere verschillende setjes hengels. Zo heb je dus eigenlijk twee hengels in één: dat scheelt natuurlijk een hoop geld!

Met de Explorer hengels heb je in feite twee hengels in één!

De hengel is gebouwd op de bekende Horizon X3 blank en heeft een uniek uitschuifbaar achterdeel zodat je de hengel in twee verschillende lengtes kunt vissen, namelijk 8ft en 10ft.

Eenvoudig vast te zetten…
…om in twee lengtes te kunnen gebruiken!

De hengels komen in drie verschillende testcurves op de markt: 3lb, 3,25lb en 4,25lb. Zo is voor haast iedere situatie wel een goed passende hengel. De 4,25lb hengel is speciaal ontworpen om te gebruiken voor het spodden of andere visserijen waarbij een extreem zware en stijve hengel gewenst is, denk bijvoorbeeld aan meerval- of steurvisserij.

De hengels hebben genoeg body…
…om zware gewichten weg te smijten!

Kortom, ben jij op zoek naar nieuwe hengels en vind jij het belangrijk dat de hengels in meerdere situaties goed moeten kunnen presteren? Kijk dan zeker eens naar de nieuwe Explorer hengels van Fox!

Succes met de nieuwe producten!

Het team van Fox


Meer weten van de producten van Fox? Check dan de website en houd ook de Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl