ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

9 YouTube kanalen waar je jezelf als karpervisser op MOET abonneren

Favoriet Favoriet
9 YouTube kanalen waar je jezelf als karpervisser op MOET abonneren

Naast de fantastische video’s die op de KWO Community te vinden zijn staat Youtube ook bomvol met prachtige karperavonturen. In deze update hebben wij de 9 leukste YouTube kanalen voor jou op een rijtje gezet. Ben jij toe aan uren kijkplezier? Scroll dan door deze update en abonneer jezelf op de kanalen die je het meest aanspreken!


#9:  Thedutchcarpaddict

Thedutchcarpaddict upload niet veel, maar wat deze heren online knallen is van topkwaliteit! In de video’s nemen ze je mee in het verhaal achter de vangsten. Met de prachtige beelden van live-aanbeten en enorme bakken mag je dit kanaal zeker niet uit het oog verliezen.

TheDutchaddict

#8: NASH Tv Carp Fishing

De mannen van NASH zijn ook zeer actief op YouTube! Naast de instructie video’s over de producten maakt NASH enorm gave video’s met als absolute toppers uiteraard de EUROBANX video’s en de boeiende avonturen van Samir ‘Carplifer’ Arebi.

NASH TV Carp fishing

#7: J en R Carpfishing

Timo, Ruben en Jordy zijn de boys achter het kanaal van J en R Carpfishing. De jongens horen bij de nieuwe generatie YouTubers en maken gave video’s over leuke karpersessies.

J en R Carpfishing

#6: Ruben Carplife

Ruben Pels is een ras-Amsterdamer die houdt van het vissen op grote Nederlandse wateren. Hij was één van de eerste vissers op Youtube en maakt fantastische films, bijvoorbeeld over hoe zijn visjaar is verlopen op de Westeinderplassen, een meer dat een oppervlakte heeft van maar liefst 1000 hectare. Scroll zeker eens door zijn movies en geniet mee van zijn humor, zoektocht naar avontuur én mooie vissen!

Ruben Carplife

#5: Korda

De mannen van Korda maken topvideo’s zoals de Masterclass en Thinking Tackle. Op dit Youtube kanaal zijn zowel de Nederlands- als Engelstalige video’s te zien. Namen als Kevin Diederen, Arjen Braad en Marco Deckers zullen jullie vast wel bekend in de oren klinken en hieronder kun je hun Masterclass op De Ronde Bleek bekijken!

Korda TV

#4: Peter Vlasveld

Peter is al sinds 2006 actief op YouTube. Naast de prachtige droneshots, dikke bakken en prachtige natuur die Peter filmt, maakt Peter sinds kort ook informatieve video’s over het karpervissen! Zeker het kijken en abonneren waard!

Peter Vlasveld

#3: TwincarpNL

TwincarpNL is een en van de meest actieve en grootste YouTube kanalen. Jelmer Simmes, de man achter dit fantastische kanaal maakt prachtige video’s over kanaalvisserij, diverse sessies in Frankrijk en nog veel meer. Jelmer geeft goede tips over hoe hij het karpervissen aanpakt daarnaast neemt hij je mee in zijn prachtige hobby.

TwincarpNL

#2: DWFishingteam

De drie boys van DWFishingteam zitten vol met energie en uploaden bijna iedere week een leuke vlog vol enthousiasme en humor over het karpervissen. Naast series zoals ”karpervissen met” reizen de drie testosteronbommen ook weleens af naar het Franse land waar prachtige video’s geschoten worden.

Senior Pilaar met de jonge honden van het DWFishingTeam.

DWFishingteam heeft weer de eerste video’s van het jaar alweer online staan. Abonneer ook op het kanaal want wanneer de 20.000 abonnees behaald zullen worden voor 2020, dan gaan alle drie de jongens KAAL. Dat willen we zien toch?

DWFishingteam

#1: Karperwereld Online

We sluiten de reeks uiteraard af met ons eigen kanaal. Al sinds 2009 is het Karperwereld Online account in de lucht (eerst onder de naam van Michiel Pilaar) en de eerste videoreeks waren de ‘Karpervissen in de Alpen’ video’s. Op het KWO staan diverse video’s, van avontuurlijke movies tot informatieve podcasts waarin bekende karpervissers praten over hun visserij.

Karperwereld online


Hoppa, hopelijk heeft deze update je de nodige input gegeven om Netflix voorlopig links te laten liggen en je vrije tijd volledig te vullen met het bekijken van karpervideo’s. Alhoewel… Zelf lekker naar de waterkant gaan en een hengeltje uitwerpen is natuurlijk nóg leuker! Veel succes dit voorjaar 🙂

Team KWO