ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Achteraf is makkelijk praten – Deel 1 – Franse kanalen

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Als karpervisser maak je aan de waterkant heel wat keuzes. Op basis van ervaringen en vangsten trek je al vrij snel conclusies, maar soms ligt de realiteit compleet anders. Bij Kevin Diederen is het achteraf evalueren van de gemaakte keuzes dan ook een belangrijke bezigheid geweest de afgelopen jaren. In een drieluik op de Community neemt Kevin ons dan ook mee naar drie compleet verschillende visserijen, waarbij hij terugblikt op zijn bevindingen. In dit eerste deel werpt hij een blik op diverse leerprocessen uit het bevissen van een kraakhelder, Frans kanaal.


Conclusies trekken

Kevin vertelt: Na negen nachten blanken met een gele pop-up stapte ik de tiende nacht over naar een roze exemplaar. En ja hoor! Gelijk de topper van het water. Mijn conclusie: ze lusten geen geel aas. Of ligt het anders? Achteraf heb je makkelijk praten! En als je bepaalde conclusies wilt trekken, kan je dingen altijd vanuit zo’n hoek bekijken dat het gunstig uitkomt. Desondanks is het ‘achteraf bekijken’ en het evalueren van mijn visserij een belangrijk onderdeel van het leerproces is. Wat heb ik goed gedaan en wat was wellicht niet zo heel handig? Op welke momenten merkte ik verschil en wat merkte ik op bij andere vissers? In het aankomende drieluik neem ik jullie mee naar drie compleet verschillende visserijen, waarbij ik terugblik op mijn bevindingen. Ik trap af met mijn visserij op een Frans kanaal.

" Wat heb ik goed gedaan en wat was wellicht niet zo heel handig? "

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook