Word KWO member

Achttien BAKKEN in slechts vijf dagen: Wintergoud voor René Treffers #1

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

René Treffers draait al aardig wat jaren mee in ‘the scene’. Hij vist sinds jaar en dag de kalender rond op eigenlijk alles wat er te vangen is. Na enkele jaren vol in de picture met verschillende sponsoren vist hij nu vooral onder de radar. Maarrr, voor een interview met KWO, over zijn laatste trip in het ijskoude december, maakt hij graag een uitzondering.  In dit tweeluik vertelt Treffers hoe hij succesvol is in de wintermaanden. We trappen af met deel 1!


KWO: Jo René! Wij (Joachim, red.) kennen elkaar natuurlijk al jaren van het vissen wat we vroeger altijd samen deden. Kun je je ook voorstellen aan de KWO’ers die jou misschien nog niet kennen?

René: Natuurlijk! Ik ben René Treffers, 26 jaar oud en ik woon in Voorhout (nog steeds bij m’n moeder 😉). Na de opleiding Sportvisserij ben ik mijn eigen schildersbedrijf begonnen die ik nu nog steeds met veel plezier run. Zo heb ik ook bij MH gewerkt (en die knakenpoetser heb ik uiteraard geen korting gegeven 😉).

In het dagelijks leven staat René op de steigers.

Ik vis zeer graag op karpers, op eigenlijk alle manieren in alle seizoenen. In Nederland verschilt dat van targetvisserij tot socials, in het buitenland ben ik een echte ‘specimen hunter’. Ik ga wanneer ik tijd heb graag de grens over naar Kroatië of Frankrijk en vis dan op openbaar- of betaalwater. Het doel is dan écht grote karpers (lees: 25 kilo+) te vangen.

In het buitenland ben ik een echte ‘specimen hunter’.

René vist op zowel openbaar- als betaalwater. Hier poseert hij met een  openbare 30+ kilo spiegel.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook