ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Alijn Danau over de Big Baitrunner Ci4+ Longcast van Shimano

Vanaf het geweldige Rainbow Lake legt Alijn Danau uit waarom hij gebruik maakt van een vrijloopmolen en dan in het specifiek de Shimano Big Baitrunner Ci4+ Longcast. Deze Big Pit molen heeft een aantal voordelen die Alijn aanhaalt in de onderstaande video. Uiteraard komen er ook nog prachtige beelden voorbij inclusief een prachtvangst.


Video

Check de onderstaande video en kom alles te weten over de karpermolens van Shimano en in dit geval de ultieme Big Baitrunner Ci4+ Longcast.

Over de Shimano Big Baitrunner Ci4+ Longcast

De mannen van Shimano aan het woord: Eén van de baanbrekende innovaties binnen de hengelsport is de vrijloopmolen; Baitrunner. De legendarische Baitrunner zette de karperwereld op z’n kop en de serie heeft vele innovaties ondergaan. De absolute top is de huidige Baitrunner Ci4 die zowel in big (14000) als medium (5500) model verkrijgbaar is. Baitrunner is een geregistreerd trademark van Shimano.

De 14000-versie leent zich perfect voor het vissen op grotere afstanden met zwaardere hengels.

De Ci4+ body levert een gigantische gewichtsafname op. Aero Wrap in combinatie met AR-C spoellip en Slow Oscillation levert de perfecte lijnopspoeling, de voordelen hiervan zijn betere werpeigenschappen en een verbeterde functionaliteit van de slip. De X-SHIP technologie laat de molen extreem soepel draaien en maakt hem ongelooflijk krachtig. X-Protect biedt de hoogste bescherming tegen het binnendringen van water en vuil doormiddel van een labyrint structuur. 6+1 Shielded A-RB kogellagers verzekeren een langdurige, soepele loop. Verder is de molen voorzien van een extra koud gesmeed aluminium spoel en spool reducers.

Team Shimano


Meer weten over de Big Pit molens van Shimano? Klik dan op deze link. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws door de mannen te volgen op Facebook en Instagram.

Bekijk ook