ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

All About The Journey #5 – Samir & Claire – Verhuizing naar Spanje

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 43 MIN
Kanalen: Europa, Video

In de vorige aflevering van All About The Journey zagen jullie hoe het Carplifer koppel hun laatste Franse karpers wisten te vingen. Een serie XXL units kwamen op de kant en met een glimlach werd het Franse hoofdstuk afgesloten. Tijd voor een nieuwe uitdaging en die werd iets zuidelijker gevonden… in SPANJE!

Samir en Claire moesten zich haasten om op tijd in Spanje te zijn, want het ingaan van de nieuwe corona maatregelen hing als het zwaard van damocles boven hun hoofd. Terwijl ze naar de beruchte rivier de Ebro reden, gingen ze nog even langs een vriend om daar te genieten van een barbeque.

Ontwaken aan de Spaanse Ebro… #genieten

Eenmaal aangekomen bij de Ebro werden de Carplifers ontvangen door hun oude kameraad ‘Ditch’. Niet alleen een vriend, maar ook hun gids voor de eerste dagen van het Spaanse avontuur. Je zou zeggen “dat kan de kans op succes alleen maar verhogen”… Tóch had Samir z’n eigen visie op de riviervisserij 😉

De in Spanje woonachtige ‘Ditch’, één van Samir’s beste vrienden.

In deze aflevering kan er genoten worden van excentrieke personen, vette live runs, brute rivierkarpers en dikke shots van wat de Spaanse natuur te bieden heeft. Bekijk de video bovenaan de update en geniet van bijna 45 minuten aan Spaanse karper (en meerval) actie.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1