ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Allround op de Lot – Karpers en meervallen in het vizier!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Eind mei vertrokken Alvar Besemer en zijn maat Yaïr Nauta richting Zuid-Frankrijk om een week gericht te vissen op karper en meerval vanuit de boot. Dat het geen vanzelfsprekende visweek zou worden stond al op voorhand vast, want deze mannen houden van ongeremd avontuur en uitdagingen! Lees hieronder hoe deze trip is verlopen en geniet van de heerlijke fotografie!


Alvar aan het woord: Na ons barre meerval avontuur afgelopen jaar in Tsjechië hadden we de smaak echt te pakken. Als je het één week met elkaar kunt uithouden in een bivvy tijdens de meest ongunstige Tsjechische weersomstandigheden van de eeuw, dan moet dat in Frankrijk, in een boot op een zeer onvoorspelbare rivier, ook wel lukken. En zo vertrokken we eind mei richting ‘Le Temple-sur-Lot’ voor een nieuw visavontuur!

De eerste nacht werd in de tuin van Wouter en Kiek doorgebracht.

Roadtrip of slijtageslag?

De heenreis begon in Friesland en Groningen en zou na 1500 kilometer eindigen aan de oevers van de Lot in Frankrijk. Een overload aan files en verkeersongelukken in zowel België als Frankrijk maakte van die 1500 kilometer een ruime 1700 op de heenreis. Drie uur later dan gepland reden we het terrein van Wouter en Kiek op, de eigenaren van ‘Lot Experience’ dat begin dit jaar is opgestart. We waren zo slim geweest om een nachtje extra te boeken, zodat we wat bij konden komen van de lange autorit. Op onze eerste nacht in Frankrijk visten we vanuit de tuin van dit karperkoppel. Uitslapen was er niet bij, want al om zeven uur ’s ochtends volgde de eerste karperrun van onze visweek!

Nog voor de boot werd betreden was de eerste vis al binnen!

Voorbereidingen? Why!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook