ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Angling Direct – De nummer één online tackleshop uit de UK!

Favoriet Favoriet
Angling Direct – De nummer één online tackleshop uit de UK!

Angling Direct, de Engelse hengelsportgigant, is sinds enige tijd ook in Nederland actief. In dit artikel check je een aantal unieke voordelen die deze hengelsportzaak biedt, inclusief een aantal ‘hot’ items!


Angling Direct: Angling Direct is een typisch Brits bedrijf dat thuis is in zowel de klassieke-, als in de innovatieve, nieuwe kant van de karperscène. Vanuit een piepklein bedrijfje is Angling Direct uitgegroeid tot de UK’s grootste retailer in kwalitatief hoogwaardige tackle, aas, kleding én accessoires!

Angling Direct verkoopt onder andere Advanta, het hoge kwaliteit huismerk!

Exclusieve producten

Naast de bekende A-merken heeft Angling Direct ook het hoge kwaliteit huismerk Advanta in het assortiment, die zeker het bekijken waard is! Verder is Angling Direct leverancier van enkele exclusieve producten van de grote merken, zoals de Dwarf hengels met kurken handvat.

Exclusief bij Angling Direct: de Nash Dwarf hengels met een kurken handvat!

Prijsgarantie: nergens goedkoper!

Met de ‘price match garantie’ van Angling Direct scoor jij je tackle nergens goedkoper! Zie je hetzelfde product ergens (online) goedkoper dan in de webshop van Angling Direct? Dan past AD haar prijs meteen aan! Zo ben je verzekerd van een lage prijs.

Prijsgarantie op ALLE producten in de webshop. Bij Angling Direct kan het!

Scoor nog meer voordeel met AD rewards!

Dankzij de scherpe prijzen en de price match garantie is bestellen bij Angling Direct al aantrekkelijk, maar voor de vissers die een account aanmaken is er nog wat leuks: AD Rewards. Dit is het loyaliteitsprogramma van deze Engelse gigant, waarbij je per uitgegeven euro een punt krijgt die je een cent korting oplevert. Als je meer dan 100 punten hebt gespaard kun je deze gebruiken bij een aankoop naar keuze. Overigens krijg je al 250 AD punten als je jouw account aanmaakt!

AD Rewards: voor iedere euro die je uitgeeft bij Angling Direct krijg je punten die je bij je volgende bestelling weer kunt inruilen voor korting!

Gratis verzending

Dat AD een Britse hengelsportgigant is wil niet zeggen dat je lang hoeft te wachten op je bestelling. De leveringstijd is voor de meeste producten slechts drie tot vijf dagen en is zelfs gratis vanaf een bestelling van €35 of meer!

Gratis verzending vanaf €35!

Tot ziens op de website!

Het team van Angling Direct


Meer weten over Angling Direct? Check dan de website en neem ook zeker een kijkje op de Facebookpagina en de Instagrampage om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl