ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Banktime Stories Deel 5 – Nederlandse visserij op Carp Twenty!

Favoriet Favoriet
Banktime Stories Deel 5 – Nederlandse visserij op Carp Twenty!

Alweer het vijfde deel van banktime Stories staat voor jullie klaar. In deze video zien we hoe de mannen achter de merken POLE POSITION, GRADE en SAGA op jacht gaan naar Nederlandse bakken op het betaalwater Carp Twenty!

Tijd voor alweer de vijfde Banktime Stories!

Over de video

De mannen vertellen: Nu we dit schrijven is het inmiddels eind november en de afgelopen dagen hebben we te maken gehad met flinke nachtvorst. De winter begint echt zijn intrede te doen, maar we laten ons niet weerhouden door een beetje kou en natuurlijk gaan de opnames voor BANKTIME STORIES gewoon door. Deel 5 alweer!

In het vijfde deel van BS vissen de mannen op het Nederlandse water Carp Twenty.

Deze sessie vissen we op Carp Twenty, Nederlands grootste betaalwater net onder de rook van Almelo. De broers Maarten en Jerker doen er alles aan om dit paradijs nóg mooier te maken. 

Het zal niet makkelijk worden boys!

“Het zal niet makkelijk worden boys, wrijft Maarten er subtiel in, maar ik hoop echt dat jullie wat vangen”. Gaat het de mannen lukken, weten ze een vis te strikken op dit grote, diepe water? Jullie gaan het zien in Banktime Stories 5, die hieronder te zien is of op ons YouTube-kanaal. Enjoy!


Voor meer informatie over de merken POLE POSITION, GRADE en SAGA surf je naar de website, check je de Facebookpage én volg je de mannen op Instagram!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl