ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Bazenmovie: Van de Werfhorst op stap met de Kwinten Bro’s

Favoriet Favoriet
Bazenmovie: Van de Werfhorst op stap met de Kwinten Bro’s

De trouwe KWO bezoekers zijn inmiddels bekend met Sjors, het uitermate sympathieke broertje van onze blogger (en filmmaker) Willem Kwinten. Door de jaren heen is Sjors meermaals met WK op pad gegaan en samen hebben ze de mooiste avonturen mee mogen maken. Tussen kerst en nieuwjaar kwam een grote wens van Sjors in vervulling: een sessie vissen met Pieter van de Werfhorst! Met z’n drietjes trokken de mannen er op uit en onderstaande video is het resultaat van een ijskoude social in het Brabantse land!

Overigens hebben we recent meer moois mogen plaatsen van Willem. In zijn Precious Moments update blikt hij terug op zijn vissersleven tot nu toe en deelt hij de verhalen achter diverse waardevolle momenten. Duidelijk is wel dat Willem zijn hart op tafel legt en er zit zelfs een warme boodschap tussen de regels verscholen. Check het met prachtige foto’s doorspekte artikel hierrrr.

Eén van de vangsten die voorbij komt in het artikel.

Memories… Willem deelt zijn mooiste momenten met ons.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl