Bekijk de nieuwe producten van PB Products op Carp Zwolle

Favoriet Favoriet
Bekijk de nieuwe producten van PB Products op Carp Zwolle

Het grootste karperspektakel van 2018 staat weer voor de deur en uiteraard zullen de mannen van PB Products niet ontbreken. In deze update lees je over de vernieuwde stand, de (bekende) vissers die op de stand aanwezig zullen zijn én over een aantal toffe nieuwe producten die je in Zwolle kunt bekijken. Zorg dus zeker dat je stand 437 in hal 4 van een bezoekje voorziet!


PB Products aan het woord: Al jarenlang horen we tijdens Carp Zwolle enthousiaste en positieve reacties van karpervissers over de PB Products beursstand. We doen ons best om het gehele PB Products assortiment aan jullie te laten zien en beter nog, direct te demonstreren! Tijdens Carp Zwolle kun je als karpervisser het verschil tussen de verschillende (onder)lijn materialen goed zien. Denk bijvoorbeeld aan hoe ze zinken, hoe ze knopen en welke eigenschappen ze allemaal hebben!

Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe het Hit en Run systeem van PB Products werkt? Kom dan langs op de stand!

Overigens heeft Michiel met de kerstdagen een video opgenomen over visveilige loodsystemen, het systeem dat hier prominent in naar voren komt is dit Hit & Run systeem. Ben je benieuwd wat Michiel er van vond? Reserveer dan zeven minuten van je tijd en bekijk onderstaand filmpje!

Live uitleg en demonstratie

Op de stand van PB Products vind je mannen zoals Herman Sentrop, John Caeyers, Mark Goossens, Joris Wauters en Hans Wowijs. Allemaal ‘knopers’ van het eerste uur! Ieder detail van de verschillende rigs, hoofdlijnen en leaders laten ze jullie graag in het echt zien. Naast deze heren zullen ook Jan-Willem Braam, Wouter van Asch, Wesley van Praet, Lily Moonen en Carlo Carpels present zijn. Geslepen vissers die allen op hun eigen manier hun ervaringen over karpergedrag, stekkeuzes en voertechnieken in het algemeen met jullie willen delen!

Onder andere Jan-Willem Braam zal aanwezig zijn om je extra tips te geven zodat je nóg meer karpers kunt gaan vangen!

Ook de vissers die graag iets meer over zowel karper- als natuurfotografie willen weten kunnen op de stand van PB Products terecht. Peter Vlasveld en Valentijn van Schooneveld zijn beiden van de partij en vertellen jullie hier graag meer over!

Op zoek naar bazige fototips? Op de stand van PB Products helpen de mannen je graag verder! Foto: Peter Vlasveld

Ook ‘top crack’ Ardy Veltkamp zal de stand bemannen en deelt graag zijn enorme buitenland ervaring met jullie. Ardy heeft zijn hengels ‘all over the world’ gebruikt, met prachtige resultaten van dien! Of wil je misschien meer weten over grote karperwedstrijden? Dan is Lars Bood je man! Tot slot is Marcel Ulje aanwezig, die al bijna 20 jaar lang hengelsportproducten ontwikkelt en op de markt brengt. Hij kan je de voor- of nadelen van bepaalde materialen tot in detail vertellen!

Het hele team van PB Products staat klaar om al je vragen te beantwoorden!

Kortom: het is zeker de moeite waard om de vernieuwde PB Products stand te bezoeken. De stand staat op plek 437, perfect in de loop van hal vier naar hal vijf!

Nieuwe producten

Op de stand in Zwolle laten we graag onze nieuwe producten zien. Wil je een voorproefje op wat je kunt verwachten? Hieronder laten we alvast drie nieuwe items zien!

Zigrange

Het zigvissen is een speciale tak binnen de karpervisserij. Lang niet iedereen ‘durft’ zijn aasje op half water of bijvoorbeeld op een tiental centimeters onder de oppervlakte aan te bieden. Zonde! Want zigvissen kan een hele effectieve manier van vissen zijn. Met de nieuwe zigaliners van PB Products zorg je ervoor dat je aas opvalt en de aandacht trekt van ‘cruisende’ karpers. De Nympf en Snail Zigliners hebben natuurlijk contouren en helpen daarnaast voor een supersnelle en agressieve inhaking!

Agressieve inhaking: CHECK!

De zigaliners zijn te verkrijgen in vier kleuren: opvallend wit, fluo geel, fluo roze en zwart. Op de zigliners is een ring vervaardigt waar je een stukje foam in kan plaatsen om het drijfvermogen te verhogen of om extra contrast aan je presentatie toe te voegen. De foam is verkrijgbaar in de kleuren bruin, wit, fluo geel en zwart.

De zigliners kunnen eenvoudig van een stukje foam worden voorzien!

Tijdens het testen van de zigliners gebruikte onze Engelse teamleden de Mainline Ziggers in plaats van een stuk foam. Ook op deze combinatie werden goede resultaten geboekt!

De Engelse teamleden waren enthousiast over de zigligners in combinatie met de Mainline Ziggers!

Kom de nieuwe zigaliners bekijken in Zwolle en wie weet vang jij binnenkort je eerste vis op de zig!

Carp floats

Nieuw in het gamma van PB Products zijn een aantal oer-hollandse items voor een oer-hollandse manier van karpervissen! Oftewel: het vissen met de ‘pen’ (dobber). Een serie van vijf verschillende modellen dobbers met bijbehorende float-stops zijn op de stand te bekijken en binnenkort te verkrijgen in de winkels. De Clear Skater lijn maakt het assortiment voor de penvissers compleet!

De nieuwe dobbers zijn perfect te gebruiken…

…met de Clear Skater hoofdlijn!

De dobbers zijn allemaal voorzien van een sterke, kunststof lijnbevestiging en dankzij de verschillende modellen is er voor elk wat wils. Lange antenne, korte antenne of het pencil model, je vind ze allemaal terug! Zo kun je bij diverse situaties, zoals windstil of juist bij veel wind, met de dobbers van PB Products uit de voeten.

Met deze vijf dobbers kun je in iedere situatie uit de voeten!

Speciaal voor het penvissen heeft PB Products ook een hengel in haar assortiment: de Dutch Float. Deze hengel heeft een lengte van 13 feet (3,90 meter) en een testcurve van 1,25 lb. Als je de hengel combineert met de eerder genoemde items creëer je de perfecte set-up voor het vissen met de pen!

Combineer de nieuwe dobbers, float stops en ‘Clear Skater’ met de Dutch Float hengel om de ideale combinatie te creëren!

Superstijve mono

De Chod Mono van PB Products is een fantastische product om een goed gebogen chod rig mee te maken. De Chod Mono heeft een onopvallende kleur groen en is zeer eenvoudig te knopen. De knoop glijdt niet en zit meteen muurvast! Chod Mono is zo stijf dat mensen zich er over verbazen als ze het vergelijken met mono’s die bijvoorbeeld voor Ronnie Rigs zijn geproduceerd. De Chod Mono wint het met gemak qua stijfheid en stretchbaarheid om de lijn recht te trekken. Krijg je ‘m krom, dan kun je ‘m ook weer recht krijgen!

De nieuwe Chod Mono heeft de perfecte eigenschappen voor het maken van een chod rig!

De Chod Mono is te verkrijgen in drie diameters (0,40mm/15lb – 0.45mm/20lb en de 0.50mm/25lb) met ieder hun eigen voordeel bij bepaalde technieken, situaties of systemen.

De Chod Mono is een fantastische product om een goed gebogen chod rig mee te maken.

Het is duidelijk dat er op de stand van PB Products meer dan genoeg te beleven en te zien valt. Zien we jou terug op stand 437 in hal 4? Tot dan!

Tot ziens op stand 437 in Zwolle!

PB Products


Wil je meer weten over het assortiment van PB Products? Bezoek dan de website en hou ook zeker de Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

 

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl