Bekijk nu de video over de KWO Voorjaarsbox!

Favoriet Favoriet
Bekijk nu de video over de KWO Voorjaarsbox!

BAM! Hij is er weer: de KWO Voorjaarsbox! Maar liefst 8 vette merken zorgen ervoor dat jij dit voorjaar met de juiste producten aan de waterkant zit! De winkelwaarde is € 75,69, maar de box kost je slechts € 29,95 (en KWO Members krijgen hier weer 20% korting op)! Uiteraard kun je de box ook scoren in combinatie met vette KWO Merch!


Hieronder een video waarin Mark alle producten uit de box toelicht.


Klik hier om de voorjaarsbox te bestellen!

Producten in de box (totale winkelwaarde producten = € 75,69):
– MTC Pop-ups Whitiez MinaMino – t.w.v. € 8,95
– MTC Krill Liquid 500ML – t.w.v. € 10,95
– Pro Line V Activator 1KG 15MM – t.w.v. € 9,95
– Baitworld Particles 1,5KG – t.w.v. € 8,95
– Nash Pinpoint Hooks – t.w.v. € 6,-
– Nash Skinlink – t.w.v. € 12,95
– PB Products Line X-Small Aligner – t.w.v. 4,99
– Pole Position Leadclips – t.w.v. € 7,-
– Pole Position Tangle Sleeves – t.w.v. € 5,95

Een overzicht van de inhoud van deze box bekijk je hieronder!

‘Session savers’ van MTC Baits t.w.v. € 8,95

Dát is de bijnaam die de nu al legendarische Whitiez Minamino Syrup pop-ups van MTC Baits hebben gekregen. Dit zijn pop-ups met een extreem drijfvermogen in de kleur (de naam zegt het al) wit. Geflavourd met Minamino Syrup, wat volgens MTC Baits de béste liquid is in de carp scene. Als niets vangt heb jij met de voorjaarsbox gelukkig deze aminozurenbom in je vistas!

Daarnaast maak je met jouw box kans op 1 van de 5 kortingsvouchers van MTC Baits waarmee je maar liefst 50%,- korting krijgt op je volgende webshoporder! Als je jouw box binnen krijgt: open het potje pop-ups en check of er een briefje aan de binnenkant van de deksel zit met een kortingscode. Zo ja: gefeliciteerd met je 50% korting 🙂


Maak je aas onweerstaanbaar lekker met  Krill Crustacean Extract van MTC Baits t.w.v. € 10,95

Het voorjaar kan wispelturig zijn, en niet zelden is het alles of niets aan de waterkant. De karpers zijn vaak nog niet erg actief en hebben zo nu en dan wat extra ‘motivatie’ nodig om te gaan azen. Daarom hebben we dit jaar een lekkere liquid toegevoegd aan de voorjaarsbox waarmee je je haakaas én voer van een flinke extra boost kunt voorzien. De Krill Crustacean Extract van MTC Baits is 100% wateroplosbaar en heeft een zeer rijke smaak, een waardige vervanger van Krill Hydrolisaat. Door de toevoeging van amino’s en triggers heb je een liquid die perfect in balans is.


Voorjaarsvitamientjes van Pro Line t.w.v. € 9,95

Uiteraard ontbreekt er geen lekkere portie kwaliteitsaas in de box. Onze vrienden van Pro Line leveren dit keer een kilo 15 mm boilies van de fonkelnieuwe ‘V-Activator’ smaak. Deze veelbelovende V(itamin)-Activator heeft dit voorjaar al menig vis op de kant gebracht in zowel binnen- als buitenland. De donkere boilie voorzien van een spirulina coating aan de buitenzijde is een ware ‘eye catcher’ en zeker een boilie die gewaardeerd wordt door de karpers. Buiten de spirulina zitten er in totaal 8 verschillende vitamine’s in de boilie! Ze zijn zeker een kans waard om in te zetten in jouw voorjaarscampagne en zo het verschil te maken tussen vangen of blanken.


Klik hier om de voorjaarsbox direct te bestellen!


‘Particle Madness’ met dit topaas van Baitworld t.w.v. € 8,95

Zeker in het voorjaar is het super om de vissen ‘gek te maken’ met een handje partikels! De houdbare partikelmixen van Baitworld zijn hiervoor zeer geschikt en in de box zit een zak ‘Instant Partikel Mix van 1,5 kg. Deze mooie melange bestaat uit zoete gele mais, kiem hennep en een klein beetje tijgernoten. De instant partikel mix is goed in te zetten in de korte uurtjes aan de waterkant en ter ondersteuning voor je voerstek. De partikels Baitworld zijn attractief, PVA vriendelijke en en lang houdbaar. Steek deze zak dus zeker in je vistas!


Nash Combilink onderlijnmateriaal

Uiteraard kan ook de Engelse grootmacht Nash niet ontbreken in de Voorjaarsbox! Dit keer is Nash vertegenwoordigd met twee topitems, te beginnen met de populaire Skinlink. Dit is een gecoat onderlijnmateriaal met een soepele kern. Dit materiaal heeft een semi-stijve coating en een mooie soepele kern gemaakt van kevlar. Kevlar is enorm sterk en slijtvast. Hierdoor kun je in bijna alle situaties met dit onderlijnmateriaal uit de voeten. De Skinlink is verkrijgbaar in 15, 20, 25 en 35lb en in de box vind je de dikste variant terug. Een rolletje Skinlink bevat tien meter onderlijnmateriaal en kost normaal €12,95 in de winkel. Daar kan je voorlopig wel even mee vooruit ;-).


Prik raak met Nash Pinpoint Hooks – t.w.v. € 6,-

Naast het onderlijnmateriaal doet Nash nóg een duit in het zakje (lees: voorjaarsbox ;)) met de extreem scherpe Pinpoint Hooks. Zeker in het voorjaar moet alles kloppen: locatie, aas en zéker ook de laatste meters. Laat NIETS aan het toeval over en zorg er met deze haken voor dat slechts even proeven door de karper al leidt tot een aanbeet.


Sneller rigs knopen met de PB Products Line X-Short Aligner – t.w.v. 4,99

Ook het Hollandse PB Products is van de partij in de voorjaarsbox met de handige en extra stijve X-Short Line Aligners. Geklooi met krimpkous is nu echt verleden tijd want deze kant en klare jongens zijn zeker zo stug en kun je doordat ze hun vorm behouden zo vaak als je wilt hergebruiken. De aligners passen perfect op de haak en zijn in te zetten op diverse modellen.

De extra stugge versie laat je rig nog strakker indraaien.


Veilig en effectief vissen met Pole Position CS Safety Lead Clips – t.w.v. € 7,-

De mannen van Pole Position combineren visveiligheid met effectiviteit met deze speciale loodclip in de voorjaarsbox. Dit lead clip systeem onderscheidt zich door het feit dat de leader/hoofdlijn niet meer geheel door de clip heen loopt. Middels een speciaal ontwikkelde Central Shocker Snap & Pin vertrekt de rig vanuit de zijkant van de clip, waardoor de vis zich direct op het volledige loodgewicht zal prikken. Zodra de vis met zijn kop gaat schudden zal het ‘shocker effect’ optreden en een twee keer zo snelle beetregistratie plaats vinden. Bij een eventuele lijnbreuk kan de vis zich van het gehele systeem ontdoen en daarmee wordt de visveiligheid ten allen tijde gewaarborgd.


Werp niet in de war met Pole Position Anti Tangle Sleeves – t.w.v. € 5,95

Om je laatste meter helemaal af te maken tref je ook nog anti tangle sleeves van Pole Position in de voorjaarsbox. Op wateren waar je gaat werpen kun je eigenlijk niet zonder, en zelfs met uitvaren geeft een anti tangle sleeve meer vertrouwen. Het laatste wat je wilt is na uren vissen je rig in de war boven halen en concluderen dat je voor niets hebt zitten vissen! De sleeves zijn verzwaard met tungsten, zodat je rig nooit omhoog kan gaan staan op de bodem.

Klik hier om de voorjaarsbox te bestellen!


The Carp Specialist kortingsvoucher

Vaste prik in de Voorjaarsbox zijn de keiharde euro’s die je terugkrijgt van The Carp Specialist als je een visreis boekt. Scoor maar liefst 2 keer € 10,- korting op een gaaf karperavontuur naar één van de tientallen bestemmingen van TCS door heel Europa. Inmiddels kun je terecht op topwateren in Frankrijk, België, Marokko, Hongarije, Italië of Nederland! Daar moet vast wel wat voor je bij zitten dachten wij! Surf nu naar het overzicht van viswateren via deze link.

Dit is nog niet alles, want in 1 van de Voorjaarsboxen zit een ‘Golden Ticket‘ voor een midweek vissen voor 2 personen op De Karperhoeve in België! Koop dan ook snel een box en maak kans op deze reis ter waarde van €300,-.


Scoor nog meer voordeel met de volgende flyers in de Voorjaarsbox:

Flyers:

The Carp Specialist – € 20,- korting op een reis. (+ 1 golden ticket naar De Karperhoeve)
De Tacklebox – 15% korting op je volgende bestelling

Extra goodies in de box:

– KWO sticker
– Nash Baitbook
– Diverse stickers (mix)

Klik hier om de voorjaarsbox te bestellen!


Of profiteer van nog meer voordeel!

Vorig jaar maakten veel vissers gebruik van de mogelijkheid om super voordelig KWO Merchandise aan te schaffen bij de KWO Voorjaarsbox! Ook dit jaar hebben we weer een aantal toffe aanbiedingen! Zo kun je de box binnen koppen met een Tracksuit, een fonkelnieuwe korte broek, een stoere KWO Cap, met T-shirt, #VISBAAS hoodie óf met de populaire Anorak.

BOX + T-shirt = €46,95 of €37,56 voor Members

BOX + Tracksuit = €109,95 of €87,96 voor Members

BOX + CAP = €50,95 of €40,76 voor Members

BOX + Anorak = €79,95 of €63,96 voor Members

BOX + #VISBAAS hoodie= €64,95 of €37,56 voor Members

BOX + Korte Jogger= €55,95 of €44,76 voor Members


De mega deal!

Voor de ‘hardcore’ liefhebbers van de KWO Merchandise hebben we een KWO MEGA DEAL gemaakt. Naast de Voorjaarsbox scoor je tevens een KWO Trucker Cap, een Anorak jas, een Live the Search Hoodie én een Slim Fit joggingbroek. Dit alles voor een prijs van €179,95 in plaats van € 240,49. Oja, en als je KWO Member bent betaal je slechts €143,96!

Klik hier om de KWO MEGA DEAL te scoren!

Check voor alle overige deals de KWO webshop!


Bestel de Voorjaarsbox nu!

De KWO Voorjaarsbox is een concept van KWO in samenwerking met MTC Baits, Pole PositionThe Carp Specialist, PB ProductsDe TacleboxBaitworld, Nash en Pro Line

Klik hier om de voorjaarsbox te bestellen!


De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl