ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Belgische Stories van Niels van Vooren #1 – Starten op groot water in het voorjaar

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Benelux, Verhalen

Onze Vlaamse vriend Niels van Vooren heeft een druk en turbulent leven. Als hard werkende ondernemer en sociaal betrokken mens blijft er soms maar weinig tijd over om te vissen. Toch is hij keer op keer succesvol en we vroegen Niels om de KWO’ers een kijkje te geven in zijn vissersleven.

Niels van Vooren is een hardwerkende ondernemer die zijn avonturen deelt met jullie in deze ‘Belgische Stories’.

In zijn serie ‘Belgische Stories van Niels van Vooren’ deelt hij zijn avonturen en geeft hij regelmatig tips & tricks zodat jullie er ook wat van kunnen leren! Laten we starten aan het begin van 2020… Let’s go!


Transformatie

Niels van Vooren aan het woord: In dit hoofdstuk neem ik jullie mee in mijn visserij en bekijken we hoe ik omga met het benaderen van een water waar ik in het verleden al enkele keren heb gevist. Het water in kwestie heeft een enorme methamorfose ondergaan en daar wil ik maar al te graag gebruik van maken. Laat me eens even alles haarfijn uitleggen zodat jullie op de hoogte zijn van wat er nu precies is veranderd.

Een aantal jaren geleden boekte Niels al succes op het water!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook