ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Beste Community updates van oktober – ‘Big-Fish’ water in het oosten, strijden op Rainbow en waardevolle (najaars)tips!

Oktoberrr, de periode om achter die éne najaarsbak aan te gaan! Dit heb je vast en zeker gedaan waardoor je (misschien) een aantal updates hebt gemist. De afgelopen maand zijn er maar liefst 12 (!) video’s verschenen op de KWO Community! Mede door de KWO How To Week gingen we echt #VOLGAS. Benieuwd welke video’s en artikelen er onder andere voorbij kwamen? Check hieronder de vijf beste Community updates van oktober 2021!


Klik op de afbeelding om het artikel of de video te openen.

#1: Keep Searching – Going East #2 – Bikkelen op nieuw water

Wauw, zijn jullie al bekomen van het bizarre eerste deel van Mark z’n avontuur in het oosten? Mede dankzij een ongekende reeks topvissen was de allereerste Going East aflevering een schot in de roos. MH wist dat dit succes lastig te overtreffen zou zijn, maar Mark zou Hofman niet zijn als hij het niet zou gaan proberen 😉

Het bikkelharde water bevat prachtige (en dikke) schubs…

Zo trok hij een paar weken later opnieuw oostwaarts, ditmaal om op een week te gaan strijden op een absoluut BIG FISH water. Echter, het water in kwestie is onderworpen aan een bizar reglement en wordt stevig bevist. Niet de makkelijkste omstandigheden, maar Mark liet zich uiteraard niet tegenhouden. Bekijk de video hier!

#2: Voercampagnes in het najaar – 4 leerpunten van Niels van Vooren

Onze Belgische amigo Niels van Vooren is al jaren achter elkaar succesvol in het najaar. Een gedegen voerplan waarin hij rekening houdt met diverse factoren is zijn sleutel tot succes. Nieuwsgierig naar zijn aanpak en de belangrijkste leerpunten? Lees dan dit artikel!

In dit artikel neem ik jullie mee naar mijn najaarsvisserij en gaan we dieper in op vier belangrijke punten die jouw najaar extra glans kunnen doen geven, let’s go!

#3: Met Willem Kwinten naar Rainbow Lake – Deel 1

Voor veel vissers is en blijft Rainbow Lake hét betaalwater om van te dromen. Echter; het bemachtigen van een stek op dit meer bomvol XXL karpers is extreem lastig. Door een afzegging van vrienden kon Willem Kwinten een weekje vissen op dit magische water vlakbij Bordeaux.

Op 5 november droppen we het tweede (en laatste) deel van Willem z’n Rainbow avontuur.

Tijdens een warme week in juni viste WK samen met vismaat Peter op een stek vlakbij een gebied met eindeloos veel eilandjes. De karpers lagen massaal tussen de obstakels dus dat er vis in de buurt zat… dát bleek wel uit de dronebeelden. Nieuwsgierig hoe het Willem en Peter verging op Rainbow? Benieuwd naar de gebruikte rigs, tactieken en de vangsten? Klik dan hier. Veel kijkplezier!

#4: KWO Studio Talk – Bas van Klaveren

In deze nieuwe Studio Talk hebben we niemand minder dan Bas van Klaveren te gast. Jullie kennen hem waarschijnlijk van zijn bedrijf The Carp Specialist waarmee hij karpervissers op vakantie stuurt door heel Europa. In deze ST praat onze MH met Bas over ondernemerschap, aanpak op (Franse) betaalwateren en nog heel veel meer!

Mark ontving Bas in de KWO Studio.

Het informatieve gesprek gaat alle kanten op en we zijn er vrij zeker van dat jij na het bekijken van deze video beter weet hoe jij het aan gaat pakken op je volgende trip. De tips die Bas geeft zijn namelijk niet alleen relevant voor betaalwater! #keeplearning

#5: KWO How To Week – Najaar 2021

Kennis is macht, óók aan de waterkant! Na de succesvolle How To Week van afgelopen voorjaar lanceren we ook nog een speciale herfsteditie. Wil jij dit najaar meer karpers vangen? Check dan zeker deze video’s van Thijs Last, Michiel Pilaar, Jay Wilms, Kevin Diederen en Koen Koops!

Thijs vertelt je onder ander over de juiste stekkeuze en werkende delen van een rig.

Veel kijk- en leesplezier!

KWO Redactie


Nog geen KWO Member?! Meld je dan snel aan via de onderstaande button!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook