Bestel in de NEDERLANDSE webshop van Angling Direct (en maak kans op vette prijzen)!

Favoriet Favoriet
Bestel in de NEDERLANDSE webshop van Angling Direct (en maak kans op vette prijzen)!

Angling Direct, de nummer 1 online tackleshop uit Groot Brittannië, heeft nu ook een Nederlandse webwinkel. Check in deze update de nieuwe website en een zeer leuke win-actie! Ken je Angling Direct nog niet? Bekijk dan eerst de video van Michiel en Jos die er een bezoekje brachten.


Unieke win-actie

Angling Direct: Eindelijk is daar de Nederlandstalige site. Nu kun je ook in het Nederlands de beste aanbiedingen scoren! En dat is natuurlijk reden voor een feestje. Daarom geven we bij deze lancering hengels cadeau die speciaal voor Angling Direct zijn ontwikkeld: Een paar Nash Dwarf stokken met kurken handvat. Maar dat is niet alles! Als tweede en derde prijs geeft Angling Direct shoptegoed van €50 en €35 weg. Niet gek om je seizoen mee te beginnen. Meedoen is eenvoudig: DEEL onderstaande actie-afbeelding via DEZE link op je eigen Facebook tijdlijn!

Klik op de afbeelding om te delen en mee te doen om de prijzen!

Scoor extra voordeel met de AD Rewards

Dankzij de scherpe prijzen is bestellen bij Angling Direct al aantrekkelijk, maar voor de vissers die een account aanmaken is er nog wat leuks: AD Rewards. Dit is het loyaliteitsprogramma van deze Engelse gigant waarbij je per uitgegeven euro een punt krijgt die je een cent korting oplevert. Als je meer dan 100 punten hebt gespaard kun je deze gebruiken bij een aankoop naar keuze. Overigens krijg je al 250 AD punten als je jouw account aanmaakt!

AD Rewards: Voor iedere euro die je uitgeeft bij Angling Direct krijg je punten die je later weer kunt inruilen voor kortingen of leuke cadeautjes.

Bekende merken én huismerk Advanta

Vrijwel alle bekende merken zijn aan te schaffen bij Angling Direct, maar ook het eigen merk van zeer hoge kwaliteit Advanta is het bekijken waard. Ook zijn er producten van grote merken die alleen door Angling Direct verkocht mogen worden, zoals de Dwarf hengels met kurken handvat.

Een tent van Advanta, het huismerk van Angling Direct.

Gratis verzending

Last but not least. De levering is voor de meeste producten ongeveer 3 tot 5 dagen, welke al gratis is vanaf een bestelling van €35 of meer. Je kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard.

Bezoek de online shop!

HET TEAM VAN ANGLING DIRECT


Meer weten over Angling Direct? Check dan de website en neem ook zeker een kijkje op de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Volg ook de Instagram page voor grappige filmpjes, leuke tips en nuttige aanbiedingen.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl