ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Beurskorting gemist? Profiteer nu nog van 15% korting bij Hareco!

Favoriet Favoriet
Beurskorting gemist? Profiteer nu nog van 15% korting bij Hareco!

Ben jij niet op CARP ZWOLLE geweest of heb je de producten die je zocht niet gevonden? Geen paniek! Je kunt namelijk vandaag nog profiteren van maar liefst 15% korting op bijna het hele assortiment van Hareco Hengelsport.


De mannen van Hareco vertellen: Om het Carp Zwolle weekend extra te vieren kon je het hele weekend al profiteren van 15% korting op bijna ons hele assortiment. Speciaal voor de thuisblijvers trekken we de actie nog een dagje langer door en kun je dus ook vandaag nog profiteren van de kortingsactie! Kortom: wacht niet langer en druk op de onderstaande knop om meteen naar de webshop te gaan.

Win een visreis

Tijdens de actiedagen geven we ook nog een gave visreis naar Lac de Chanet, ter waarde van maar liefst € 550.-, weg. Zorg dus dat je gaat shoppen en maak meteen kans op de visreis! Wie weet zit jij binnenkort aan dit brute water te vissen.

Maak tijdens het weekend ook kans op een gave visreis naar Lac de Chanet!

Veel plezier met shoppen!

Team Hareco Hengelsport


Meer weten over het assortiment van Hareco? Bezoek dan de webshop en volg ook de Facebookpage om op de hoogte te blijven van de de laatste nieuwtjes en kortingsacties!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl