ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Bewuster je haakaas kiezen met de tips van Kevin Diederen

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Er zullen weinig KWO’ers zijn die nog nooit wat gelezen hebben (of een video hebben gezien) van Kevin Diederen. Kevin heeft in de afgelopen jaren een serieuze reputatie opgebouwd als succesvolle visser en in dit artikel vertelt hij over het kiezen van een geschikt haakaasje om zo je vangsten te maximaliseren!


Kevin aan het woord: “Vissen doe je met datgene waarmee je voert…” Zo is het mij geleerd. Tijdens mijn eerste jaren als karpervisser deed ik dan ook niet anders. Sterker nog: ik dacht zelfs niet eens na over de talrijke haakaasopties die er zijn en hoe ik daar wellicht mijn voordeel mee zou kunnen doen. In de lopen van de jaren is dat enorm veranderd. De ommekeer was de ontdekking van pop-ups. Het waren onder andere de vroegere publicaties van Frank Warwick die mij motiveerden om allerlei ‘kermis knikkers’ aan de rig te hangen. Na zowel als single haakaas als over voer met pop-ups vis te hebben gevangen, zijn ze een belangrijk onderdeel in mijn visserij geworden.

In de loop der jaren is Kevin meer en meer gaan nadenken over de talloze haakaasopties die er zijn.

Mede door de ontdekking van fluo pop-ups als haakaas is het een onderwerp geworden waar ik mee bezig ben gebleven. Haakaas is inmiddels iets dat ik bewust kies in plaats van zomaar een bol uit de zak. En juist door er bewust mee bezig te zijn ben ik van mening dat ik een hoop extra vissen heb gevangen!

Observeren kan je enorm veel over de invloed van haakaas leren!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1