ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

BFP Baits – Herfstdeal: Scoor de Fish ‘N Tutti met korting!

Favoriet Favoriet
BFP Baits – Herfstdeal: Scoor de Fish ‘N Tutti met korting!

Dames en heren: het najaar komt eraan! De vissen moeten vreten om de winter door te komen en daar kunnen wij optimaal van profiteren. Om je goed op weg te helpen introduceren de mannen van BFP Baits hun jaarlijkse herfstdeal, waarmee je volop korting kunt scoren!


BFP Baits aan het woord: Dat de herfst eraan komt voelen we allemaal, dit heeft geen verdere toelichting meer nodig! De frisse ochtenden en het verkleuren van de natuur brengt bij elke karpervisser de nodige kriebels met zich mee. Binnen onze klantenkring is de jaarlijkse herfstdeal inmiddels een traditie en voor velen start het najaar écht bij het verschijnen van dit herfstgericht aaspakket.

Het najaar of beter gezegd, ‘het vreetfestijn’ komt om de hoek kijken.

Fish ‘N Tutti

Instant is er uiteraard altijd een vis te vangen, maar juist in deze tijd van het jaar kan het flink lonen om tijd te stoppen in je voorbereiding. Aas met een hoog vismeel percentage kan helpen. De vis zoekt in deze tijd van het jaar immers meer naar voedsel dan in de zomer. Dit met een doel, het aanleggen van een ‘wintervacht’. Hierbij helpen vetten en eiwitten een hoop en laat dat nou precies hetgeen zijn waar vismeel een hoop van bevat!

Vetten en eiwitten, twee zaken die de karpers nodig hebben om de winter door te komen.

De Fish ’N Tutti is een bol met een ongekend hoge voedingswaarde. Met 35% predigested vismeel (oplosbare vismeel) is de Fish ’N Tutti een zéér goede aaskeuze voor deze periode. Vismeel bevat immers een hoop vetten en eiwitten. Daarnaast bevat de Fish ’N Tutti een sterke flavour op alcohol basis. Deze flavour wasemt ongeacht de watertemperatuur altijd uit, alcohol stolt namelijk niet.

Het komt regelmatig voor dat de onthaakmat volledig onder de Fish ‘N Tutti ligt na een gevangen vis!

Een dalende watertemperatuur heeft zodoende geen invloed op de werking van de bol. Daarnaast is deze bol zéér goed verteerbaar, het is dan ook eerder norm dan uitzondering dat de onthaakmat volledig onder de Fish ’N Tutti ligt na een gevangen vis. Al met al is deze vismeel bol met een zoet vleugje een absolute killer in de herfstperiode!

Tja, dat de bol goed verteert laat deze foto mooi zien. 😉

Herfstdeals

Met een korte theoretische uitleg over de Fish ’N Tutti kunnen we het nu in de praktijk toe gaan passen. Jouw najaarsaanpak met deze bol werkt het beste met een voerperiode vanaf twee dagen tot zolang je zelf maar wilt. Hij zal zijn werking niet verliezen! Er zijn ook aansluitende producten zoals Pop Ups, Soakers en Ghost Juice te verkrijgen. De herfstdeals zijn verkrijgbaar in:

  • 10 kilogram € 59,90  (€ 5,99 per kilogram) 
  • 25 kilogram € 143,75 (€ 5,75 per kilogram) 
  • 50 kilogram € 274,50 (€ 5,49 per kilogram) 
Bas met een Fish ‘N Tutty beer!

Tevens levert BFP Baits in vijftien, twintig en vijfentwintig millimeter. Een mix is mogelijk, maar alles in één diameter uiteraard ook, de keuze is aan jou! Bestel ze hier!

Vang ze!

Team BFP Baits


Check de website van BFP Baits voor meer info én om te bestellen. Volg ze op Instagram om op de hoogte te blijven van hun andere acties. Ook op Youtube delen ze hun ervaring met hun aas!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl