BFP Baits – Introductie ScoNutz & Carp Zwolle Deals

Favoriet Favoriet
BFP Baits – Introductie ScoNutz & Carp Zwolle Deals

Met de introductie van de ScoNutz kunnen ze niet wachten op Carp Zwolle. Van vrijdag 1 t/m zondag 3 februari zal BFP Baits alweer voor de 13e keer present zijn op dé karperbeurs van het jaar. Met een team vol enthousiaste en ervaren karpervissers zullen ze de bezoekers o.a. hun beursaanbiedingen presenteren. In deze update kijken de mannen alvast vooruit en lees je wat je van BFP kunt verwachten in Zwolle op stand 510 in hal 5.


Bas van den Broek aan het woord: Voor ons is de beurs dit jaar een speciaal moment, de langverwachte tijgernootboilie genaamd Sconutz gaat voor het eerst de verkoop in, éénmalig voor slechts €5,- per kg. Lees hier meer over de ScoNutz: KLIK HIER. Ook online is de ScoNutz actie geldig tijdens beursdagen: KLIK HIER.

Daarnaast geven we maar liefst 25% korting op het hele boilie assortiment en bieden we andere vette deals aan!

Bas met een rivierschub in een prachtig decor enkele weken geleden.

Alle BOILIES MET ruim 25% KORTING OP Carp Zwolle

Net als vorig jaar bieden we weer een fikse korting op ons boilie assortiment, namelijk 25% korting op alle soorten boilies. Met deze kortingen en de introductie van de ScoNutz is het verstandig om een Pre order te plaatsten om teleurstelling te voorkomen. Dit kan via: info@bfpbaits.com maar ook via de messenger van de BFP Baits Facebookpagina.

Op Carp Zwolle kun je dus jouw boilies direct meenemen óf bestellen tegen onderstaande scherpe prijzen, of maak gebruik van de breng service (naar de auto) van BFP Baits.

  • 2,5kg Fruit Punch van: €18,95 – voor: €13,95
  • 2,5kg Fish ’N Tutti van: €18,95 – voor: €13,95
  • 2,5kg Sweet Temptation van: €18,95 – voor: €13,95
  • 2,5kg Red Sensation van: €19,95 – voor: €13,95
  • 2,5kg Sensation X van: €21,95 – voor: €16,50

Voor de Mulberry geldt een ander actie, namelijk: 5 kg voor slechts €25,-

BEURSACTIE 3 potten pop ups voor €15.-

Alle soorten & maten pop ups in de mix zijn mogelijk, 3 potten voor slechts 15 euro. Dit geldt ook voor de nieuwe ScoNutz Pop ups!

3 potjes voor €15,-

De razend populair Actif8tor

Tijdens Carp Zwolle kost de Actif8tor geen €14,95 maar €9,95!

We zien jullie graag op stand 510.

Bas van den Broek – BFP Baits


Meer informatie over de ScoNutz boilies lees je hier. Voor het laatste nieuws volg je BFP op hun FacebookpaginaInstagrampage of website

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl