BFP Friends Day: Komende zaterdag feest in Emmer-Compascuum met 15% korting

Favoriet Favoriet
BFP Friends Day: Komende zaterdag feest in Emmer-Compascuum met 15% korting

Als er één ondernemer is die ‘hardcore’ aan de weg aan het timmeren is in Noord-Nederland, dan is het wel Bas van den Broek van BFP Baits en BFP Carp Store. Komende zaterdag, 13 april, is het groot feest op de Rademakerstraat 54 te Emmer-Compascuum want Bas organiseert de tweede ‘BFP Friends Day’. Een gezellige dag in de superstore van maar liefst 500 vierkante meter (waar je ook nog eens 15% scoort).

Bas van den Broek aan het woord: Drie jaar geleden ben ik begonnen met mijn winkel; BFP Carp Store, voortgekomen uit het aasmerk BFP Baits. Destijds ben ik gestart met een shop van amper 90 m2. Nu, drie jaar later, staat er een enorm pand met ruim 500 m2 voor de karpervissers!

Met dik 500 m2 is de winkel vier keer zo groot als de oude BFP Carp Store!

Hierbij nodig ik iedereen uit!

Komende zaterdag, 13 april, vieren we de tweede editie van de BFP Friends Day. Deze dag shop je ook nog eens met 15% korting op het toch al scherp geprijsde assortiment! Met deze extra korting kun je flink je slag slaan nu het voorjaar losbarst. Van voer tot klein materiaal en van tenten tot strechers… Alles is ruim aanwezig in de BFP Carp Store. Genoeg reden voor een bezoek dus!

Uiteraard scoor je hier komende zaterdag niet alleen een lekkere korting: ook een broodje hamburger zal niet ontbreken 😉

Tot zaterdag! We zijn open van 10 tot 16 uur!

Meer over de BFP Carp Store

Bas vertelt: Toen ik een aantal jaren terug BFP Baits overnam wist ik dat ik een product in handen had van zeer hoge kwaliteit, echter had ik nooit de intentie om een karperspeciaalzaak te openen. Aas was immers de hoofdzaak!

Topaas van hoogwaardige ingrediënten… Dat was waar Bas mee bezig was!

Totdat de lokale hengelsportwinkel 3 jaar geleden haar deuren sloot… Direct ben ik erin gesprongen met een piepklein budget. Stapje voor stapje begon de winkel steeds meer vorm te krijgen en ik ben dolblij dat ik mezelf uiteindelijk in het prachtige pand van 500 m2 kon huisvesten. Voorlopig zit ik hier wel goed!

Alles is gereed voor de opening van aankomende zaterdag!

Wat kenmerkt BFP Carp Store?

In de BFP Carp Store hebben we een crew voor de klanten klaarstaan die de klant van A tot Z willen bedienen. Daarnaast zijn onze prijzen ook nog eens zeer scherp. Zonder het van daken te schreeuwen kunnen we toch wel zeggen dat we verreweg de goedkoopste shop van Noord-Nederland zijn! Dit geldt voor klein materiaal, de grotere producten, beetmelders, maar ook op nieuwe hengels en molens bijvoorbeeld!

Komende zaterdag zullen hier de nodige sta-tafels staan voor een gezellig kletspraatje, een bakje koffie of een lekkere snack. Kom jij ook langs?

Kortom, kom aanstaande zaterdag naar de Friendsday van de BFP Carp Store! Onder het genot van een biertje en een broodje hamburger loop je door het prachtige pand van 500m2 met een bovenetage waar alle tenten staat opgezet. Don’t miss it!

BFP Carp Store
Rademakerstraat 54
7881 JZ Emmer-Compascuum
Telefoon: +31-630897064
Email: info@bfpbaits.com

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00
Donderdag koopavond tot 21.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00

Uiteraard kun je 24/7 bestellen in de BFP webshop. Binnen 2 dagen zul je jouw bestelling in huis hebben!

Klik hier om de BFP Shop te gaan!

BFP Carp Store


Wil je meer weten over de producten van BFP Baits en de BFP Carp Store? Check dan de website en volg ook zeker de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws! 

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl