ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Binnen 24 uur op 3 wateren vis vangen – Kevin Diederen vist met de Basix Range!

Over een challenge gesproken… Heb jij wel eens op drie verschillende wateren vis gevangen binnen 24 uur?! Kevin gaat de uitdaging aan en vist met de nieuwe Basix Range op meerdere wateren in korte tijd. Benieuwd naar zijn aanpak en of het hem lukt om de challenge te voltooien? Check dan de video!

De camera heeft weer flink wat uurtjes staan draaien!

Video

Bekijk de nieuwe challenge video van Kevin hieronder:

Over de Basix Range

Team Korda vertelt: De gehele range Basix producten is ontwikkeld om te voorzien in de behoefte van karpervissers met een beperkter budget. Hierbij ligt de focus op producten van hoge kwaliteit voor een prijs die voor iedereen haalbaar is.

Met de Basix Range heeft Korda een hele strakke productlijn uitgebracht!

We realiseren dat niet alle vissers een uitgebreid budget hebben en met deze range aan producten willen we de jeugd, nieuwkomers in de sport, vissers die niet zo vaak op pad gaan of simpelweg minder willen uitgeven producten aanbieden die het mogelijk maken om veilig en effectief te vissen.

Ben jij nieuw in de wereld van het karpervissen? Dan is deze range perfect voor jou!

Basic variaties

Zoals de naam doet vermoeden bestaat de Basix Range uit wat meer “basic” variaties van onze bestaande spullen. Hierbij hebben we opgelet dat de spullen van hoge kwaliteit zijn en helpen om op een eenvoudige manier vissers te helpen om karper te vangen. De range is niet gericht op de doorgewinterde specialistische karpervissers die onder uitzonderlijke omstandigheden, zoals op zeer obstakelrijk of begroeid wateren, aan de slag gaan.

Ook kant en klare rigs behoren tot het assortiment! Op de achterkant van de verpakking vind je bovendien slimme tips over het gebruiken van de rigs.

De kosten van de Basix range zijn tot een minimum beperkt door in sommige gevallen de verpakkingsgrootte aan te passen. Zo is het Basix onderlijnmateriaal opgespoeld op een spoel van tien meter in tegenstelling tot de gebruikelijke twintig. Om mee te starten of als je niet met grote regelmaat gaat vissen is dat voldoende om mee uit de voeten te kunnen.

Minimale kosten, maar maximaal visplezier!

Bij andere producten zijn we meer naar een basis uitvoering gegaan die voldoet om de gewenste klus te klaren. Denk hierbij aan de Basix Distance Sticks, Basix Lead Clip Leaders en de op een later moment te lanceren Basix Mini Stow Bobbins, Basix Tackle Box en vele ander items!

Een eenvoudig items als deze lead clips…
…zijn onmisbaar voor de startende visser!

Modulair design

Tijdens het ontwerpen van de range is er ook bewust gekozen om de hoeveelheid rig componenten laag te houden. Het is belangrijk dat elk product een specifieke taak uitvoert zonder de nood om allerlei andere componenten aan te schaffen om hetzelfde effect te behalen. De Basix Wide Gape haak is een mooi voorbeeld. Dit model is gebaseerd op onze mega populaire Wide Gape haak maar heeft een agressief naar binnen geboden oog. Hierdoor zal de haak zonder het gebruik van krimpkous of een Kicker al goed draaien en prikken. Daarnaast is de punt van de haak ook niet te dun, maar nog voldoende scherp gemaakt om een karper goed te prikken en het tegelijk mogelijk te maken meerdere vissen op dezelfde haak te vangen.

De Basix Wide Gape is ontworpen om zonder krimpkous te kunnen gebruiken.

De volledige Basix Range is modulair ontworpen. Zo kunnen de verschillende producten makkelijk gecombineerd en gebruikt worden. Van het monteren van het haakaas tot en met veilig onthaken op een mat: met de Basix range zijn wij er om je voor niet te veel geld goed en veilig op weg te helpen!

De Basix Range bevat alles wat jij nodig hebt voor een geslaagde vissessie!

Succes met de nieuwe Basix Range!

Team Korda


Meer weten over de Basix Range? Hou dan de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van Korda in de gaten!

Bekijk ook