ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Black Friday Weekend bij De Tacklebox: 20% korting op ALLES!

Heb jij vrijdag je wekker al gezet? Tijdens het Black Friday Weekend scoor je bij de mannen van De Tacklebox in Beilen én in de webshop maar liefst 20% korting op het hele assortiment. Zet je verlanglijstje dus vast klaar en profiteer van vrijdag 26 tot en met zondag 28 november van de beste deals!

Vis jij de winter door? Bij De Tacklebox vind je volop winterkleding en -laarzen!

Het team van De Tacklebox vertelt: De beste items shoppen met 20% korting? Vul dan van vrijdag 26 november tot en met zondag 28 november je winkelmand bij De Tacklebox! Aankomend weekend is het namelijk Black Friday Weekend en dan ontvang je maar liefst 20% korting op het volledige assortiment. Ben je van plan om sinterklaas- en kerstcadeaus te kopen, wil je het beste winteraas scoren of ben je op zoek naar warme kleding voor de wintermaanden? Dan is dit je kans!

Onder andere de nieuwe Korda Digital Scales scoor je dit weekend extra voordelig bij De Tacklebox!

Spelregels

Tijdens de Tacklebox Black Friday scoor je 20% korting op alle producten uit ons assortiment, uitgezonderd bestaande aanbiedingen en niet in combinatie met overige kortingscodes. Met een voorraad die groter is dan ooit kun je bijna niet mis grijpen! Wacht niet te lang met bestellen, want zondag na middernacht verloopt de kortingsactie.

Veel shopplezier!

Team De Tacklebox

Wintertip: om de koudste nachten door te komen kun je een Winter Shroud over je slaapzak heen leggen! 😉

Bekijk ook