ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

BLUE MONDAY – Met deze 7 artikelen en video’s kom je de maandag door!

Favoriet Favoriet
BLUE MONDAY – Met deze 7 artikelen en video’s kom je de maandag door!

Blue Monday, ook wel ‘deprimaandag’ genoemd, wordt gezien als de meest deprimerende dag van het jaar. Hoe je deze dag doorkomt? Door volop vette KWO content te kijken natuurlijk! Hieronder staan 7 artikelen en video’s waarmee je Blue Mondag zorgeloos doorkomt.


Klik op de afbeelding om de artikelen en video’s te bekijken!

1. Topspiegel van Bled – Laurens Opitek

Een artikel dat in 2019 enorm veel werd gelezen is het verhaal achter de topspiegel van het Sloveense Bled. Dit water heeft de afgelopen jaren de harten van talloze karpervissers doen smelten en ook Laurens Opitek kon het niet laten om het water te bezoeken. In deze Q&A vragen we hem over het vangen van de állergrootste vis van Bled: een spiegelunit van maar liefst 29,2 kilo!

Deze vis zal bij veel karpervissers hoog op het lijstje staan!

2. KWO op Rainbow Lake – Een veelbelovende start

Onverwachts de kans krijgen om te vissen op het legendarische Rainbow Lake: het overkwam onze eigen Robin Bulters en Marco Nap! Afgelopen december trokken ze naar het diepe zuiden van Frankrijk om te vissen op dit bijzondere water. Zou het de boys lukken om een MEGA bak te vangen? Check hun debuut nu op de KWO Community, klik hierrr!

Wie het kleine niet eert… In de video zie je welke vissen er nog meer op de kant komen!

3. Mark Hofman over winterrigs

Iedere karpervisser kan nog volop bijleren om zijn of haar visserij verder te verbeteren. Gezien de tijd van het jaar is dit artikel van Mark Hofman een echte aanrader. Mark legt namelijk uit hoe je met drie eenvoudige aanpassingen je favoriete rig binnen no-time omtovert tot een effectieve rig voor in de koudere (winter)maanden!

Effectief wintervissen in drie eenvoudige stappen. Makkelijker wordt het niet!

4. On The Move #11 – Winterse sessie in de bergen

In het staartje van 2019 besloot Mike Thille om samen met z’n maat Jordy nog eens op een bruut winteravontuur te gaan. Verscholen tussen de bergen vonden ze een aantal watertjes die zó helder waren dat je overal op de bodem keek. Makkelijk? Dat zou je denken! De Alpenkarpers lieten zich echter niet zo 1, 2, 3 strikken! Check de video nu op de KWO Community.

Het beloofde weer een #legendarische trip te worden!

5. Bakken van een Franse binnenzee – Tom de Maat

Mannen die wel van een uitdaging houden zijn Tom de Maat en zijn goede vriend Vu Phan. Sinds enkele jaren vissen zij op één van de allergrootste meren in Frankrijk, en niet zonder succes. Ga mee in dit gave artikel + video met ‘Island Sea by Tom de Maat’! Check ‘m hier.

De visserij is niet altijd even makkelijk, maar het uitzicht maakt een hoop goed!

6. 24 uur met MESSI – Kanaalvissen in Wallonië

In deze video is te zien hoe onze Michiel Pilaar op pad gaat met niemand minder dan James ‘MESSI’ de Koker. Deze 98% look-a-like van de Argentijnse goaltjesdief is helemaal verslaafd aan het kanaalvissen in Wallonië en daar wil Pilaar natuurlijk wel meer over weten… Bekijk de video HIER nog eens terug!

Een gezellige social én een leuke serie vissen: dat is vissen met James in een notendop!

7. Nog steeds single?! Dit zijn jouw voordelen!

Een perfect artikel om Blue Monday door te komen is er eentje met een goede dosis humor. Het is immers geen geheim dat we bij KWO wel van een geintje houden! Toen het officieel Single’s Day was leek het ons een goed plan om eens wat voordelen op een rijtje te zetten voor de alleenstaande karpervisser. Nieuwsgierig geworden? Lees het artikel hier nog eens terug!

Het single leven heeft voor de karpervissers zo zijn voordelen!

Dat waren ze: zeven artikelen en video’s om Blue Monday zorgeloos mee door te komen. Wil je meer vette content zien, zorg dan dat je jezelf aanmeldt als Community Member en krijg meteen toegang tot bijna 1.000 artikelen en video’s die op de KWO Community staan! Klik HIER om je aan te melden.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl