Bootvissen bij Lot Experience nog luxer met de nieuwe XXL boot!

Favoriet Favoriet
Bootvissen bij Lot Experience nog luxer met de nieuwe XXL boot!

Al bijna een jaar wonen Wouter Koziolek en vriendin Kiek, bekend van hun bedrijf Lot Experience, in Frankrijk. Het gaat ze goed af in het zuiden, want dit jaar bereiden zij hun vloot uit met een derde boot. Een luxe versie met o.a. een douche, koelkast en een uitgebreide keuken en meer! Meer informatie over de nieuwe boot van Lot Experience lees je hieronder én je ontdekt hoe je een week vissen op de nieuwe boot kunt winnen 😉

KWO Members kunnen in februari een compleet verzorgde boottrip winnen (t.w.v. €1100,-).


De nieuwe boot van Lot Experience

Wouter Koziolek vertelt: Inmiddels zijn Wouter en Kiek dik een jaar onderweg met Lot Experience. Steeds meer toffe mensen weten ons te vinden en we houden er alleen maar leuke herinneringen en contacten op na. Door dit alles hebben we besloten om nog een boot te maken, in samenwerking met Arynboats. Nu kunnen we nog beter inspelen op de wensen van de klanten en zijn we nog flexibeler!

Nu kunnen we nog beter inspelen op de wensen van de klanten!

Inmiddels zijn Wouter en Kiek dik een jaar onderweg met hun bedrijfje Lot Experience.

Naast onze twee praktische, extended karperboten hebben we nu een derde luxe boot in Frankrijk. Kortom: voor de vissers die als echte koningen op het water willen vertoeven. Hoe mooi is dat? Keuze tussen de meest extended versie of een hele luxe extended versie waarin je kunt staan, douchen, een ingebouwde keuken met extra grote koelkast, USB unit tussen de bedden en een zonnescherm aanwezig is. Bovendien is er veel meer opslagruimte!

Voor de vissers die als echte koningen op het water willen vertoeven!

De nieuwe boot van Lot Experience is extra groot en luxe. Je vist dus echt als een koning vanaf dit schip!

In samenwerking met Arynboats hebben we weer wat bruuts, gruwelijk en ziekelijk moois gemaakt. Na het meehelpen en afbouwen van de eerste twee boten hebben we dit ook bij de derde boot mogen doen. Een perfecte aanvulling op onze vloot!

In samenwerking met Arynboats is ook het derde lid van de vloot een feit.


Bootvissen bij Lot Experience

Zoals je in de laatste blog hebt kunnen lezen heeft Lot Experience hard aan de weg getimmerd om bootvissen op de rivier in Frankrijk nog toegankelijker, voor iedereen. Met iedereen bedoelen we ook echt iedereen. Van beginners die het bootvissen willen ontdekken tot doorgewinterde avonturiers met ruime ervaring met boot- en riviervissen. Simpelweg hard genieten met je chick op de rivier kan natuurlijk ook!

Beginner of ervaren rot: Wouter begeleidt je waar nodig om te zorgen dat je een heerlijke visvakantie beleefd.

De Lot is immers een rivier die meer dan alleen hardcore karpervissen te bieden heeft. Denk aan de talloze ijsvogels die langs scheren of buizerds die rustig boven je hoofd rond cirkelen. Jagende meervallen en blackbass die patrouilleren als piranha’s. Lange en diepe sluisstukken met een variërend landschap? No problem!

De omgeving rondom de Lot is echt adembenemend!


Vangsten uit 2018

Wil je ook eens de ultieme ervaring en het avontuur van het bootvissen in Frankrijk meemaken? Check onderstaande fotodump en beslis zelf! In 2018 kwamen er bijna tien veertigers, talloze dertigers en zelfs de topvis van de Lot op 67,6 pond op de mat. Er valt dus genoeg moois te vangen op deze machtige rivier.

De mannen van Dutch Bait Company wisten…

…een flink aantal veertigers te vangen!

Ook Wouter maakt zo nu en dan zijn lijnen nat en met succes.

De topvis van de Lot kwam er afgelopen jaar ook uit: maar liefst 67,6 pond!

Ook de toekomst van de Lot is gegarandeerd!


Win een week GRATIS bootvissen in de KWO Jubileum actie!

Wellicht hadden jullie het al voorbij zien komen, maar dit jaar bestaat KWO 20 jaar. Dat wordt groots gevierd en Lot Experience geeft een compleet verzorgde bootsessie weg. Inclusief o.a. voorgevoerde stekken, een fotoreportage, een aaspakket en uiteraard het gebruik van de fonkelnieuwe boot! Ben je nog geen member? Sluit jezelf dan hierrrr aan! In onderstaande video geeft Michiel wat extra uitleg:


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Lot Experience te bieden heeft of heb je speciale wensen? Check dan de website, Facebookpagina, het YouTube kanaal en ook zeker Instagram voor een goede impressie van wat Wouter en Kiek allemaal doen voor hun gasten!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl