Word KWO member

Bootvissen (en meer) met Patrick Krekt – Member in de Spotlight

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Wederom hebben wij een gedreven Member weten te strikken! Ik (Mathijs Lourens, red) ben namelijk in gesprek gegaan met Patrick Krekt en hij heeft me meerdere keren versteld doen staan met zijn verhaal. Zijn drukke leven, zijn gezin, zijn doorzettingsvermogen en de manier waarop het lijkt of hij 36 uur in een dag van 24 uur propt. Zijn grote passie is bootvisserij en hierop ben ik uiteraard wat dieper ingegaan, maar laten we bij het begin beginnen…


OPA

Door een oproep van onze Mark Hofman (die op zoek was naar een timmerman) kwam Patrick vorig jaar in contact met onze MH. Sindsdien werd contact onderhouden en werden vangsten uitgewisseld. En die liegen er niet om KWO-ers! Door de jaren heen heeft Pat veel mooie karpers weten te strikken, waarbij zowel zijn liefde voor het bootvissen als de wintervisserij in het oog springt.

Opa de Bruin nam Patrick al op jonge leeftijd mee naar de waterkant.

Patrick is 33, komt uit Rotterdam en is opgegroeid in de Hoeksche Waard. Hij had het geluk om in zijn jeugdjaren aan het water te wonen.  Een prachtig water van maar liefst 167 hectare waar hij nog altijd regelmatig vist. Zijn ouders waren zelfstandig ondernemer en dus vaak erg druk waardoor opa de Bruin de kleine Patrick meenam naar de waterkant.

Het is voor Patrick vaak ‘passen en meten’ om vistijd vrij te maken. Maar goed, als timmerman is hij daar wel in thuis 😉

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook