ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Brabo’s in the air – Een Frans avontuur op grote hoogte!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Twee gasten waar we veel respect voor hebben zijn Sjoerd Buijks en Daan Biemans. Deze Brabo’s gaan al ruim 10 jaar samen naar Frankrijk en hebben menig ‘leip’ avontuur meegemaakt. Zonder uitzondering kiezen de mannen openbare wateren waar grote uitdagingen en GROTE karpers te vinden zijn.

Door de jaren heen hebben de boys flink wat artikelen over hun gave visserij gepubliceerd op KWO. Het artikel dat jullie nu gaan lezen valt ook in de categorie ‘uniek’ want Sjoerd en Daan pakte het vliegtuig in plaats van de auto. Hoe ze dit deden met hun gear en wat ze uiteindelijk vingen… dát kun je hieronder lezen!


Deze twee Brabo’s kozen voor een verrassende visvakantie, op weg naar het onbekende!

Sjoerd aan het woord: Situaties bepalen situaties. Soms ben je genoodzaakt beslissingen te nemen en te gokken op het onbekende. Een weg die niet altijd comfortabel is maar achteraf terug doet denken aan een adrenaline generende achtbaan.

Flitssessie tijdens het vroege voorjaar 2019

De leukste herinneringen worden gemaakt wanneer ze vanuit spontane ideeën ontstaan. Wanneer Daan Biemans en ik op een verjaardag wat ideeën opperen om voor een zeer kort weekend het noorden van Frankrijk te bezoeken rolt er al snel een datum uit. Half maart worden voor twee nachten de biezen gepakt en wordt de relatieve korte oversteek naar het zuiden gemaakt.

De leukste herinneringen worden gemaakt wanneer ze vanuit spontane ideeën ontstaan.

Een brute vangst uit de Maartse trip.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook