BREAKING: Korda Masterclass 6 staat LIVE

Favoriet Favoriet
BREAKING: Korda Masterclass 6 staat LIVE

Korda staat al jaren bekend om de kwalitatief hoogstaande media producties. Het afgelopen jaar hadden de Britse mannen het druk met TV shows, diverse webvideo’s en grote projecten die het komende jaar zullen verschijnen. Eén van deze projecten is de jaarlijkse Masterclass video die zowel online als op DVD verschijnt.

Uiteraard ontbreekt ook Darrell Peck niet in de nieuwe Masterclass!

Deze week is de Engelstalige Masterclass Volume 6 gereleased en deze staat werkelijk BOMVOL met top tips en tactieken van enkele van de meest succesvolle vissers uit het Korda Team. Er zijn meerdere uren kijkplezier verdeeld over vijf hoofdstukken. Deze zijn gepresenteerd door Danny Fairbrass, Darrell Peck, Ali Hamidi, Neil Spooner en Rob Burgess. Reden genoeg om hem dus te gaan kijken!

Deel 1: wiervissen met Danny Fairbrass

In het eerste hoofdstuk duikt Danny in het onderwerp wier. Aan de oevers van een sterk begroeid water laat hij zijn aanpak voor dergelijke wateren zien. Hierbij kan je praktische informatie verwachten waarmee je voortaan een stuk zekerder de plantengroei opzoekt.

Deel 2: ‘No Privileges’ met Darrell Peck

Regelmatig hoor je dat de topvissers allerlei voordeeltjes hebben om hun zo te helpen om grote karpers te vangen. De waarheid is echter het tegendeel. En om dat te laten zien hebben we Darrell Peck naar het noorden van Engeland gestuurd. Op Baden Hall Fishery, een extreem zwaar bevist dagticket water gaat hij net zoals de andere vissers aan de slag. Zonder afgezette stekken, voorvoeren of andere voordelen laat hij zien hoe het tactische spel op zeer druk beviste wateren gespeeld wordt.

Terwijl de vissen langzaam wakker worden in het vroege voorjaar weet Darrell prachtige vissen te vangen op uiteenlopende technieken. Zowel op de bodem als een stuk daarboven is hij succesvol en hij laat zien hoe jij dat ook kan zijn.

Deel 3: Back to Basix – Part III

Hoofdstuk drie wordt gehost door Neil Spooner en zijn pupil AJ, die we vorig jaar ook al voorbij zagen komen. Vorig jaar lieten ze in BACK TO BASIX zien hoe te starten met succesvol karpervissen en dit jaar gaan ze onder deze noemer door. Deze keer gaat daarbij de focus uit naar verder en secuur werpen, vissen veilig drillen bij obstakels en tips plus tricks die je zullen helpen om in het voorjaar meer te vangen.

Deel 4: Back to Basix – Part IV

Ook in het volgende hoofdstuk hebben we ruimte voor AJ gereserveerd. In hoofdstuk vier gaat hij echter met de enige echte Korda Koach Rob Burgess op pad. Deze keer komen solid PVA zakken aan bod. Rob laat zien hoe je op verschillende manier deze oplosbare zakjes in kan zetten, hoe je ze maakt, welke presentaties je er in kan stoppen en ga zo maar door. En terwijl ze dat doen weten de heren mooie vangsten te verwezenlijken!

Deel 5: Multiple Lakes

Ali Hamidi is ook weer terug van weg geweest. En onder het motto “een karper is een karper” zet hij koers na drie verschillende wateren die hij allen met zijn vertrouwde en overal succesvolle rigs en aanpak bevist. Op deze manier laat Ali zien dat je niet steeds het roer om hoeft te gooien en dat dezelfde bewezen rigs en aas overal kunnen werken.

Hopelijk hebben jullie genoten van de video’s! Meer tofs kunnen jullie checken op de Korda website en abonneer jezelf zeker op het YouTube kanaal! De DVD met Masterclass 6 zal gereleased worden op Carp Zwolle. #hebben

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl