BREAKING: Nash Euro Banx 5 staat LIVE

Favoriet Favoriet
BREAKING: Nash Euro Banx 5 staat LIVE

Na 4 succesvolle video’s van Euro Banx is het tijd voor een nieuw (knotsgek) avontuur! Opnieuw gaan Alan Blair en Oli Davies op reis door heel Europa om de meest gave, urban wateren te bevissen en vrienden uit vele landen van het vaste land te ontmoeten. 

Opnieuw gaan Alan Blair en Oli Davies op reis door heel Europa.

In slechts 13 dagen ving Alan karper in 10 verschillende landen (Duitsland, Tsjechië, Servië, Slowakije, Hongarije, Kroatië, Slovenië, Oostenrijk, Nederland en België) op de meest uiteenlopende wateren! Hoe bruut is dat?

Net zoals tijdens de voorgaande edities bezoeken Oli en Alan weer flink wat mooie locaties.

Zoals gewoonlijk worden er weer ontelbare kilometers gereden en bovendien laten de boys zien dat het niet alleen om het vangen van karpers gaat, maar dat vooral de vriendschap en respect voor elkaar boven aanstaat. Pak een zak popcorn erbij, plof neer op de bank en geniet mee met deze nieuwe aflevering van EB5!

Wil je meer weten over de producten en avonturen van Nash? Check dan de website en vergeet ook niet om de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl