ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

BREAKING NEWS – Carp Zwolle wordt Carp Den Bosch!

Favoriet Favoriet
BREAKING NEWS – Carp Zwolle wordt Carp Den Bosch!

Ja, je leest het goed: gisteren werd bekend gemaakt dat Europa's grootste karperbeurs gaat verhuizen! Komend jaar vindt er dus geen Carp Zwolle plaats, maar kun je van 22 tot 24 januari 'Carp Den Bosch' bezoeken. Hoe dat precies zit lees je in dit artikel!

https://www.youtube.com/watch?v=ZC0VPjv-oWM

Verhuizing naar Den Bosch

Mick Paine, organisator van de beurs: Carp Zwolle 2020 was wederom een groot succes, met meer bezoekers dan ooit tevoren. De locatie in Zwolle begon uit zijn voegen te scheuren, dus hoog tijd voor een andere oplossing!

De IJsselhallen begonnen uit hun voegen te scheuren!

Na maar liefst 24 jaar gebruik te hebben gemaakt van de IJsselhallen in Zwolle, gaat Carp Zwolle nu verhuizen! Komend jaar vindt de beurs plaats in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch, bij de meeste Nederlanders beter bekend als Den Bosch. De beurs zal daarom 'Carp Den Bosch' gaan heten!

Na meer dan 20 jaar gaat Europa's grootste karperbeurs verhuizen!

Meer ruimte voor bezoekers en standhouders

Toen de eerste editie van Carp Zwolle plaatsvond, hadden we nooit kunnen voorstellen dat we ooit het gehele complex van 20.000 vierkante meter gebruiken, laat staan ontgroeien! Toch is dit gebeurt en daarom gaan we verhuizen. De Brabanthallen zijn nog groter dan de IJsselhallen, waardoor we een nóg groter spektakel kunnen gaan organiseren. Bovendien zijn er meer parkeerplaatsen (4.000 in plaats van 3.000), wat het voor de bezoekers eenvoudiger maakt om te parkeren.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe locatie? Bekijk HIER de plattegrond van de Brabanthallen!

Door het toenemende aantal bezoekers is het tijd voor een locatie met meer ruimte.

De Brabanthallen zijn eenvoudig te bereiken en er liggen diverse snelwegen rondom Den Bosch. De hallen zijn bovendien dichterbij veel grote steden in Nederland, België en het Duitse Ruhrgebied. Ook met het OV kun je prima terecht: het treinstation van 's Hertogenbosch is slechts 10 minuten lopen.

Volgend jaar vindt het karperspektakel...
...in Den Bosch plaats!

Kortom: de Brabanthallen zijn de ideale locatie voor Europa's grootste karperbeurs. In 2021 vindt de beurs plaats van 22 tot en met 24 januari.

We zien je daar!

Mick Paine


Meer informatie over de vernieuwde karperbeurs lees je op de website!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl