ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Camera bag, organizer en meer: Korda breidt de Compac luggage range uit!

Vrijwel meteen nadat Korda de Compac luggage range lanceerde werd het een groot succes. Sinds de lancering zijn de mannen druk bezig geweest om een aantal nieuwe items te ontwikkelen en die kun je in deze update bekijken! Van een cameratas, organizer, coolbag en food bag: je ziet het allemaal hieronder!


Het team van Korda aan het woord: De groep veeleisende karpervissers die tevreden gebruik maakt van de Compac Luggage producten is hard aan het groeien. En net zo hard als deze groeicurve, zijn wij bezig met het bedenken, testen en verbeteren van allerhande toepassingen. Daar hebben we een enorme taak aan. Enkel als we echt helemaal tevreden zijn, volgt een druk op de knop; het groene licht voor een release! Zo heeft het tot eind mei 2021 geduurd voordat de volgende toevoegingen werkelijkheid zijn geworden.

Het heeft even geduurd… maar dan heb je ook wat!

Bescherm en berg je camera goed op

De nieuwe Compac cameratassen zijn gemaakt van hoogwaardig EVA-materiaal waardoor ze sterk, duurzaam en waterbestendig zijn en dure camera-apparatuur te allen tijde beschermd blijft. Ze zijn ontworpen in drie verschillende maten om tegemoet te komen in de uiteenlopende wensen van de karpervissers. Zo is de kleinste uitvoering perfect voor de visser die een compacte spiegelreflex- of systeemcamera (en deze samen met enkel extra benodigdheden zoals accu’s, filters, doekjes en extra geheugenkaarten) naar de waterkant neemt. De medium tas heeft meer ruimte en geeft daarmee de mogelijkheid om bijvoorbeeld een flitser of extra lens mee te nemen.

Je wilt niet dat jouw dure camera schade oploopt tijdens transport naar of aan de waterkant.

Wil je nog meer fotografie spullen meenemen? Dan is er ook nog een derde en extra grote variant in de vorm van de large Compac Camerabag. Het hoofdcompartiment van dit model biedt plaats aan een spiegelreflexcamera met bevestigde lens, een reservelens en flitser. Veel andere compartimenten met ritssluiting bieden plaats aan andere essentiële dingen voor de camera, zoals SD-kaarten, batterijen, kabels en filters.

Korda heeft diverse modellen uitgebracht…
…om zo aan de wensen te voldoen van iedere visser.

De Compac Camerabags zijn voorzien van:

  • fleece gevoerde en schuim beklede wanden voor maximale protectie;
  • waterbestendige ritsen die helpen de inhoud droog te houden in vochtige omstandigheden;
  • een elastisch vak voor maximaal vijf standaard SD-kaarten;
  • een afneembare schouderband;
  • tal van andere handige features.

Hoe georganiseerd ben jij?

Een ander nieuw product uit de populaire EVA Compac range is een handige Organizer. Dit Compac-luggage systeem biedt een nette en waterbestendige opslagoplossing voor terminal tackle en andere benodigdheden voor het vissen. Hij is gemaakt van hoogwaardig EVA-materiaal dat sterk, duurzaam en extreem licht is. Zodat je georganiseerd en mobiel blijft aan de waterkant.

Zo kan je de tacklebox thuis laten en alleen het broodnodige meenemen.

De Compac Organizer heeft een verwijderbare lade die op het frame aan de bovenkant van de tas past, zodat je er grotere items onder kunt opbergen. Het dienblad is ontworpen voor Kamakura-haakdozen, vierkante lijnspoelen en accessoire boxen. Terwijl de verdelers indien gewenst kunnen worden verwijderd om grotere items op te bergen. Binnen in het grote gaasvak bevinden zich nog eens vier vakken die ideaal zijn voor kleine wallets met extra terminal tackle.

Met de Compac Organizer ben je mobiel…
… en heb je alle end-tackle op één plek!

Nog meer tassen!

Vorig jaar kwamen er onder de Compac banner ook diverse tassen, foedralen, sleeves en een rugzak op de markt. En ook deze range “stoffen” luggage krijgt een stevige uitbreiding. Compac-luggage is gemaakt van hoogwaardige stoffen en onderdelen van militaire kwaliteit, waardoor een georganiseerd, sterk, lichtgewicht en duurzaam luggage systeem ontstaat. Deze kwaliteiten zijn doorgevoerd naar enkele doordachte designs.

Compact Carryall – Cube

De Compac Cube Carryall is bedoeld voor de (korte sessie) visser die georganiseerd wil blijven aan de waterkant. De tas heeft vier grote externe vakken en is kubusvormig, waardoor hij minimaal ruimte inneemt wanneer hij op een trolley wordt vervoerd.

Met deze compacte tas van Korda blijf je heel mobiel, perfect voor de stalkende visser.

De stevige deksel kan gebruikt worden als bivvy tafel en de kabelpoorten maken het mogelijk jouw powerbank in de tas op te bergen terwijl je apparaten aan de buitenkant van de tas oplaadt. Aan de binnenzijde is de tas voorzien van handige vakken voor PVA, hoofdlampen, polaroid brillen en tal van andere voorwerpen die anders los in een tas slingeren.

Naast het hoofdvak heeft deze tas ook diverse opbergvakken…
… om een tal van voorwerpen in op te bergen.

Compact Cookware Bag

De Compac Cookware Bag is een volledig gevoerde tas die is ontworpen om allerhande kook, koffie en thee spullen in op te bergen. Hij is zo ontworpen dat je dankzij de diverse vakken en openingen makkelijk bij je spullen kan en hem geheel naar wens kan indelen. Ook beschikt de tas over een groot voorvak dat is ontworpen voor een gasfles van ‘500’ en een brander. De binnenkant is gemaakt van makkelijk schoon te maken materiaal.

Een speciaal vak voor de gasbrander- en fles.

Compact Cool Bag XL & Bait

Naast de koeltassen die vorig jaar al op de markt zijn verschenen is er voor de echte bourgondiërs en vissers die langere sessies van huis zijn, ook een XL uitvoering. Deze nieuwe en extra grote Compac Coolbag XL heeft een capaciteit van maar liefst 34 liter en geeft dankzij de vier meegeleverde koelelementen voldoende isolatie om tijdens het vissen te genieten van veel en vers eten.

De 12 liter variant is perfect om je aas in koel te houden.

Een stuk kleiner en speciaal voor aas ontworpen, is de 12 liter grote Cool Bag Bait. Met name vissers die freezerbaits graag zo lang mogelijk bevroren houden of ook aas zoals bijvoorbeeld maden graag koel houden zullen deze compacte koeltas op waarde schatten.

Coole items

De bovengenoemde tassen worden in de uitgebreide luggage launch vergezeld van nog meer coole items. Zo is er namelijk ook een speciale hoes voor Distance Sticks, een handige Bankstick Bag om je losse steunen in op te bergen en hebben we op speciaal verzoek een Buzzerbar Bag gemaakt die met zijn medium formaat mooi tussen de eerder verschenen small en large valt.

Met de Buzzerbar Bag blijven niet alleen je buzzerbars in goede conditie, maar ook de beetmelders.
Vis je liever met losse banksticks? Bekijk dan de Bankstick Bag.

Ben jij iemand die wel eens “thuis” werkt aan de waterkant of om andere redenen tablets of een compacte laptop meeneemt? Dan wil je ook zeker de Tablet Cases checken als je de nieuwe Korda items gaat bekijken bij je hengelsportwinkel. Met dit handige item berg je je kostbare elektronica veilig op!

Succes aan de waterkant!

Team Korda


Vanaf nu zijn de nieuwe Korda items bij jouw lokale winkelier te verkrijgen. Op de hoogte blijven van alle (product)nieuwtjes? Volg de mannen dan op Facebook en check ook de Korda brand page op KWO!

Dit artikel is in samenwerking met Korda.

Bekijk ook