ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Carp Zwolle nieuws: Plattegrond, lezingen en meer!

Favoriet Favoriet
Carp Zwolle nieuws: Plattegrond, lezingen en meer!

Over iets minder dan drie weken is het eindelijk zo ver: CARP ZWOLLE 2020! Van 31 januari tot en met 2 februari staan de IJsselhallen in Zwolle volledig in het teken van karpervissen. In deze nieuwsupdate kun je onder andere de plattegrond zien, dus scroll snel verder!

Bekijk in dit artikel de plattegrond, lezingen en meer!

Deelnemers bekend

De organisatie aan het woord: Alle deelnemers voor de 26e editie van CARP ZWOLLE zijn inmiddels bekend. Dit jaar vind je 143 verschillende stands van zowel kleine als grote bedrijven, verdeeld over 20.000 mĀ². Wil jij weten of jouw favoriete merken dit jaar aanwezig zijn, bekijk dan de deelnemerspagina!

Inmiddels zijn alle deelnemers van de beurs bekend!

Ook is deze week de plattegrond vrijgegeven voor het grote publiek. Nieuwsgierig? Check dan de website van Carp Zwolle, waar je de plattegrond kunt bekijken en kunt downloaden. Ideaal om alvast je routes uit te stippelen šŸ˜‰ Klik HIER om meteen naar de plattegrond te surfen!

Inmiddels is de plattegrond van Carp Zwolle bekend!

Lezingen

Op de Zwolse karperbeurs worden ieder jaar verschillende lezingen verzorgd en tot nu toe zijn de eerste twee lezingen bekend gemaakt. De eerste lezing is die van Michiel Pilaar en Mark Hofman. Deze lezing heet: Extreme Roadtrip: XXL karpers uit 8 landen in 1 jaar. Zoals je van de heren gewend bent zal deze lezing bol staan van mooie verhalen, dikke vissen, handige tip en een berg humor.

Net als ieder jaar worden er weer gave lezingen georganiseerd op Carp Zwolle!

De tweede lezing wordt gehouden door Christopher Paschmanns en Andreas Hetzmannseder. Tijdens deze Duitse lezing nemen de mannen je mee naar grote meren, rivieren en kanalen en vertellen je alles over hun visserij!

Onder andere Pilaar & Hofman geven een lezing op Carp Zwolle!

Maak kans op een visvakantie met je online tickets

Het gaat momenteel erg hard met de ticketverkoop. Wil jij zeker zijn van een kaartje, zorg er dan voor dat je er op tijd bij bent. Tickets aan de deur kosten 16 euro, terwijl je online slechts 13 euro betaald. Daarnaast speel je met een e-ticket automatisch mee om een visvakantie te winnen en ontvang je van KWO maar liefst DRIE gratis member movies! Reden genoeg om je ticket online aan te schaffen.

Scoor je ticket online en check drie films op de KWO Community helemaal GRATIS!

Over de beurs

De beurs begint op vrijdag 31 januari 2020 om 09:00 uur. Zowel op vrijdag als op zaterdag is CARP ZWOLLE 2020 open van 09:00 uur tot 17:00 uur. Ook op zondag 2 februari opent de beurs om 09:00 maar sluit een uurtje eerder, om 16:00 uur.

Wil jij zeker zijn van een bezoekje aan de beurs? Scoor dan nu online je tickets!

Wil jij meer weten over de 26e editie van CARP ZWOLLE breng dan vooral een bezoekje aan www.carpzwolle.nl. Hier vind je alles wat je moet weten!

Tot ziens op de beurs!

De organisatie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl