Word KWO member

Carp Zwolle: Dit zijn de voordelen voor KWO Members

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

KWO Community Members opgelet! Ook op Carp Zwolle loont het om je Memberpas mee te nemen. Op diverse stands krijg je namelijk korting óf een leuke goodie bij vertoon van je persoonlijke pas. In deze update een overzichtje van de voordelen én waar je ze kunt scoren!

Vergeet deze rakker dus niet mee te nemen op 3, 4 en 5 februari.


House of Carp

Ben jij KWO Member en zoek je een hoodie voor aan de waterkant? Dan ben je bij House of Carp op de juiste plek! Alle KWO Members krijgen op vertoon van de KWO Memberpas € 2,50 korting op een bedrukte hoodie.

House of Carp neemt tientallen verschillende bedrukte hoodies mee naar de beurs.


CC Moore

Was je opzoek naar boilies of andere attributen van CC Moore en ben je KWO Member? Trek die pas maar alvast uit de portefeuille. CC Moore geeft jou als KWO Member namelijk nog eens 5% extra korting bovenop de scherpe beursprijzen.


Rebelcell

Ben je van plan om een Rebelcell Ultimate 12V50 Pakket Comfort aan te schaffen? Goed nieuws! Als KWO Member krijg je namelijk een dikke korting dankzij je Memberpas waardoor je slechts €619,- voor dit bazensetje moet aftikken. Dit is inclusief draagtas, quick connect fish finder, quick connect elektromotor en beanie cap). Scherper geprijsd kan niet! Kortom, bezoek de stand in Hal 5, standnr. 521.


The Carp Specialist

Bij The Carp Specialist val je als KWO-member altijd al ‘in de prijzen’ door de eenmalige jaarlijkse korting van € 20,- op je karpervisvakantie. Echter, op Carp Zwolle doen de mannen er nog een schepje bovenop! We verklappen het niet helemaal, maar als je als KWO-member op Carp Zwolle jouw visvakantie bij The Carp Specialist boekt, dan krijg je een leuk presentje mee naar huis. Proost!

Bij The Carp Specialist krijg je niet alleen altijd goed advies, maar dit maal óók nog eens een leuk presentje  😉


Raptor Boats

Op Carp Zwolle heeft Raptor Boats in samenwerking met KWO een gave weggeefactie voor jullie in petto. Bij elke aankoop op de stand van Raptor Boats ontvang je (op vertoon van je KWO Memberpas) een warme muts of stoere cap cadeau!


NTEC – Hengelsport Vught

De mannen van Hengelsport Vught zijn tijdens Carp Zwolle de officiële dealer van NTEC. Op hun stand kun je een NTEC endtacklepakket samenstellen t.w.v € 75,- terwijl je hiervoor slechts €50,- betaalt. Maar dat is nog niet alles, bij deze aankoop krijg je ook nog eens een zakje beads of tungsten sinkers naar keuze cadeau!


Global Carp Products (GCP)

Bij Global Carp Products scoor je nu 5% korting op alle Ehmans producten met je KWO Memberpas! De korting krijg je bovenop de toch al scherpe beursprijzen. Kortom, voor een nieuwe Ehmanns bivvy, brolly of slaapzak met extra korting moet je op 3, 4 of 5 februari op de stand van GCP zijn!


Pioneer Baits

Bij besteding van €75,- of meer op de stand van Pioneer Baits (standnr. 504) hebben KWO Members de keuze uit 3 gratis producten. Ofwel een pot Pop-ups t.w.v. €6,95, een gratis pot Featherweights t.w.v. €6,95 óf een flesje baitsoak t.w.v. €6,95! Vergeet je KWO Memberpas dus niet en laat hem zien op de stand!


KWO

Uiteraard scoor je ook dit jaar weer dikke kortingen op de KWO stand! Gemiddeld krijg je namelijk 20% korting op kledingpakketten, Caps & mutsen, joggers, hoodies, T-shirts en meer! Wil jij er dit voorjaar cool bijlopen? Wip dan zeker even langs op de KWO stand!

Scoor de strakke KWO merchandise met een dikke korting!

Daarnaast loopt momenteel de Maak je maat Member winactie waarin we voor €10.000,- aan prijzen weggeven. KWO Member worden kan uiteraard op de stand (of online, via deze pagina). Ben je al Member? Goed bezig, je maakt dan automatisch kans! Wil je extra kans maken? Meld dan je maten aan op onze stand! De actie loopt tot 15 februari. Voor het complete overzicht met prijzen klik je hier.

Nog geen member? Meld jezelf dan aan!


DVD – Pilaar & Hofman in de UK – Exclusief op Zwolle

Speciaal voor Carp Zwolle 2017 brengen we de meest populaire film van de KWO Community op DVD uit in een beperkte oplage! Pilaar & Hofman in de UK zal aankomend weekend op de KWO stand te koop zijn voor slechts €10,-. Heb jij hem nog niet gezien omdat je geen member bent? Dan is dit een voorproefje van wat je kunt verwachten op de KWO Community… Ben je wel al Member en wil je alle DVD’s thuis op de plank hebben staan? Dan is dit je kans!

Het was een trip met vele hoogtepunten!

Door de vriendschap van Mark en Michiel met Alan Blair lag er al langere tijd een uitnodiging om een bezoek te brengen aan de UK. Echter, door de bomvolle agenda’s en de uitdagende avonturen die elders in Europa plaatsvonden kwam het er maar niet van. Tot afgelopen najaar. Begin oktober stuurden Michiel de Peugeot Partner van MH onder de zee door en begon het Engelse avontuur. Het doel vooraf was ambitieus, maar haalbaar indien het mee zou zitten:

" Het vangen van een Engelse 40lbs plusser!"

Check hieronder de trailer

Scoor hem in Zwolle voor slechts €10,-

Kom dus aankomend weekend naar de KWO Stand (Mediahal, stand 208) om jouw kopie op te pikken! De verwachting is dat deze gelimiteerde versie na Zwolle uitverkocht zal zijn en dat hij daarna alleen nog op de KWO Community te bekijken is.

Direct bekijken? Klik dan hier

Tot aankomend weekend!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook