Word KWO member

Carpe Diem – Danny de Kruyff – Deel 4

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In alweer het vierde deel van Danny de Kruyff’s ‘Carpe Diem‘ serie neemt hij ons mee naar de twee laatste sessies van 2017. Vistrips die hij noodgedwongen zonder de kersverse vader Wimke moest vissen. Uiteraard wist Danny weer de nodige vissen te vangen en tot slot deelt hij zijn succesvolle tactiek met ons. Kortom: wederom een schrijfsel dat het lezen meer dan waard is!


Danny aan het woord: In het laatste deel heb ik jullie verteld over het topweekend wat wij hebben gehad, de aanpak waardoor wij de betere vissen begonnen te vangen en wat wij allemaal hebben geleerd. Het goede nieuws is dat Wimke inmiddels vader is geworden! Helaas is het slechte nieuws dat Wimke zijn voet heeft gebroken en dat ik er alleen voor sta in het najaar. Omdat wij eigenlijk alles samen hebben uitgezocht wil ik niet teveel zonder Wimke weg gaan, maar de drang is zo groot dat er toch nog een vis gevangen moet worden dit tijdens de koudere maanden.

De drang is groot: er moet en zal gevist worden!

Zonder Wimke

We schrijven oktober en volgens de weer-app komt er de komende week een klap in de temperatuur en de keuze is snel gemaakt: deze week moet er nog gevist worden! De 400 kilometers worden in één keer doorgereden en onderweg naar het water schieten er allemaal beelden van de laatste keer voorbij. Ik hoop op een mooie afsluiter en als het een bak is zal ik deze vis de naam van Wimke meegeven. Zoiets als ‘Oude Rot’ of gewoon ‘Wim’? 😉 De laatste kilometer is een onverhard modderpad met een aantal diepe kuilen, waardoor ik verplicht ben om wat minder gas te geven.

Pas in april 2018 ging Wimke weer naar de waterkant, mét vrouw en kind. Maar afgelopen najaar moest Danny het zonder zijn vaste vismaat doen…

Als het een bak is dan zal ik de vis de naam van Wimke meegeven!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook